Certificat Web

Certificat Web

Certificate web de calitate

Ia-ti prin Certificat-Web.ro certificatul de calitate. www.Certificat-Web.ro este o companie care propune Certificate de Calitate pentru site-urile care indeplinesc toate cerintele stabilite de principalele motoare de cautare si finalizate de Compania Certificat Web de Calitate - Romania, acesta avand rolul si obiectivul de a spori increderea si siguranta vizitatorilor in paginile web atestate.

Termeni si Conditii

      Utilizand serviciile noastre sunteti de acord sa respectati urmatoarele conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de catre Certificat Web nu aveti dreptul sa folositi serviciile noastre in nici un scop.
      NU sunteti autorizat sa folositi serviciile Certificat Web daca nu ati implinit 18 ani.
      Certificat Web se adreseaza agentiilor publicitare, webmasterilor si proprietarilor de site-uri care doresc promovarea site-urilor prin intermediul directorului nostru.
      Certificat Web ofera informatii in scop personal, non-comercial, exceptand situatia in care aveti o intelegere separata cu SC CORFILS SRL - CUI : RO24415536, adresa sediu social : Aleea Rotunda, Nr. 2, Sc. C, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud, adresa punct de lucru : Str. Panait Cerna, Nr. 3, Sc. A, Bistrita, Jud. Bistrita Nasaud - detinatorul Certificat Web.
      In orice situatie, sunteti de acord sa nu folositi informatiile cuprinse in acest site pentru a incalca orice lege romaneasca sau internationala si sunteti in intregime raspunzator pentru orice dauna adusa unei terte parti. In scopul prevenii unor astfel de fapte, Certificat Web isi rezerva dreptul de a monitoriza activitatea site-urilor, indiferent de legislatia careia i se supune.
      Certificat Web nu detine controlul asupra site-urilor si resurselor listate in cuprinsul catalogului, de aceea sunteti de acord ca noi nu suntem responsabili pentru orice pierderi materiale sau de alta natura, survenite ca urmare a accesarii site-urilor listate in cuprinsul portalului.
      Detinatorul certificatului se angajeaza, de asemenea, ca pe toata perioada existentei site-ului sa ofere vizitatorilor transparenta totala.

Propunerea unui site

      Prin completarea formularului de adaugare a unui site nou, sunteti de acord cu conditiile de utilizare si va obligati sa furnizati informatii corecte, complete, actuale si conform instructiunilor. De asemenea, sunteti de acord ca numele site-ului/firmei si/sau numele produselor sa fie folosite in scopul promovarii site-ului/firmei/produselor de catre noi.
      Administratorii Certificat Web pot sa schimbe incadrarea intr-o categorie, sa modifice titlul, descrierea sau cuvintele cheie daca acestea nu reflecta domeniul de activitate al site-ului propus sau daca acestea contin excesiv cuvinte promotionale sau nu au respectat instructiunile, fara notificare prealabila.
      Administratorii Certificat Web pot sa suspende sau sa elimine orice site propus daca acesta nu a respectat instructiunile de propunere, daca la adresele URL respective au avut loc modificari de natura obiectului de activitate sau care nu mai corespund criteriilor sau instructiunilor, fara notificare prealabila.
      Ne obligam sa NU copiem, vindem sau divulgam spre vreo terta parte, fara consimtamantul celeilalte parti, exceptand situatia in care a fost incalcat acordul de utilizare - informatiile confidentiale furnizate in formularele Certificat Web. Aceste informatii pot fi folosite de catre Certificat Web doar in scopuri promotionale, de marketing sau la solicitarea autoritatilor.
      Certificat Web poate sa revizuiasca aceste conditii de utilizare fara avertisment. In consecinta, cade in sarcina dvs. sa vizitati periodic aceasta pagina si sa luati la cunostinta modificarile aduse.
Solicita Certificatul de calitate Certificat Web ! Promovare SEO

Cu milioane de website-uri ce se inghesuie sa obtina o pozitie cat mai inalta in principalele motoare de cautare, Certificat web (Certificat Web de Calitate) este absolut necesar pentru orice pagina de internet care urmareste calitatea, siguranta, increderea , promovarea eficace si departajarea categorica fata de siteurile concurente.

Brandul Certificat Web inseamna calitatea internetului de azi.

Compania noastra ofera certificate de acreditare si Calitate tuturor site-urilor care indeplinesc cerintele prevazute de principalele motoare de cautare, acesta din urma avand scopul de a spori increderea Vizitatorilor in site-ul accesat.
Acest "Certificat de Calitate" poate fi solicitat de catre toate persoanele fizice sau juridice, detinatoare de unul sau mai multe site-uri.
Eliberarea certificatului se face automat, iar validarea certificatului se face de catre echipa noastra de evaluare in termen de 24 - 72 de ore de la data introducerii link-ului : www.certificat-web.ro in site-ul dumneavoastra si dupa ce s-a confirmat ca indepliniti toate conditiile de inscriere.