Inlocuire display iPhone 8

Atunci cand vine vorba despre cumpararea unui nou telefon si in cazul in care nu esti niciun fan infocat al celor de la Apple, dar nici al celor de la Samsung, decizia va fi una mai dificila. Atunci cand stii concret ca iti plac fie cele de la Apple, fie cele de la Samsung, decizia va fi mai simpla si va dura mai putin. Cu toate acestea, cele 2 telefoane sunt destul de diferite, au interfete diferite, sisteme diferite de operare, functii diferite si multe altele. In cazul in care nu sti ce tip de telefon iti doresti, in randurile de mai jos voi compara principalele diferente dintre cele 2 categorii pentru a-ti face decizia mai simpla, deci ramai cu ochii pe randurile urmatoare.

Prima diferenta vizibila este pretul. Dar, pana acum telefoanele de la Apple au fost mai scumpe decat cele de la Samsung, dar de ceva timp s-a schimbat acest aspect, astfel ca unele telefoane de la Samsung sunt mai scumpe decat unele iPhone-uri. Asta inseamna ca inainte de toate va trebui sa iti stabilesti un buget pentru a afla inspre ce categorie sa te indrepti.

Alta diferente intre cele 2 este camera. Telefoanele de la Apple realizeaza poze putin mai bune decat cele de la Samsung, dar nu se poate spune ca cele de la Samsung nu se descurca deloc, doar ca cele la Apple au un plus, deci Apple castiga la acest capitol.

Cand vine vorba despre durata de viata a bateriei, se cunoaste de mult timp ca cele de la Apple nu au o durata de viata a bateriei atat de buna precum cele de la Samsung. Chiar daca incearca in fiecare an sa le ofere telefoanelor o durata de viata a bateriei din ce in ce mai buna, de multe ori nu reuseste, deci Samsung castiga.

Cand vine vorba despre rezistenta, pana la aparitia iPhone 8, telefoanele de la Apple erau foarte fragile in comparatie cu cele de la Samsung, iar iPhone X a fost declarat cel mai fragil telefon. Asta inseamna ca telefoanele de la Samsung sunt mai rezistente decat cele de la Apple, deci castiga.

In ceea ce priveste memoria, atat Apple, cat si Samsung au telefoane cu memorie mai mare si alte modele cu memorie mai mica. Doar ca Apple la modelul de baza al seriilor o memorie de 64 GB, in comparatie cu 128 GB la ultimele telefoane de la Samsung, fiind o diferenta destul de mare, deci Samsung castiga.

Prin urmare, daca vrei un telefon care sa aiba camere mai bune si o interfata mai speciala, alege un iPhone. Dar in cazul in care vrei un telefon cu o durata buna de viata a bateriei, o rezistenta mai mare si memorie mai mare la modelul de baza, alege un Samsung.