Accesorii de baza pentru telefoane

Telefoanele din ziua de astazi nu mai sunt atat de rezistente si de durabile pe cum erau cele de acum 15-20 de ani, care puteau sa cada pe orice suprafata dura ca nu aveau nici macar o mica zgarietura. Acum daca scapi un smartphone pe o suprafata dura, este foarte mare probabilitatea sa trebuiasca sa mergi la service cu el. De aceea, exist cateva accesorii foarte importante pentru protectia sa si mai exista altele pentru functionarea sa, pentru incarcarea sa. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt acestea. 

Incarcatorul poate fi considerat cel mai important accesoriu pentru ca fara el bateria telefonului ar rezista doar o zi sau doua. Acesta vine la pachet cu telefonul, doar ca in cazul in care ti s-a stricat fie mergi la un service sa il repare, iar daca nu se poate repara va trebui sa iti cumperi altul. Modelele mai noi de telefoane au si un incarcator rapid, doar ca nu vine mereu in cutie cu telefonul, iar daca il vrei va trebui sa il scumperi separat. 

Folia de protectie este unul dintre cele mai importante accesorii. Daca ti-ai cumparat de exemplu un Samsung Galaxy A6 Plus si nu ai avut folie de protectie pe el si l-ai scapat pe o suprafata dura, s-ar putea sa fie nevoie sa mergi la un service pentru a-i inlocui geamul la Samsung Galaxy A6 Plus, iar aceasta reparatie te poate costa o suma semnificativa de bani. De aceea, este foarte important ca imediat dupa cumpararea unui telefon sa cumperi si o folie de protectie. 

Alt accesoriu legat de protectia telefonului este husa. Aceasta se gaseste in diferite modele si culori, poate fi de silicon de spate sau de tip carte care acopera si protejeaza intregul telefon. Se gaseste in modele colorate, inflorate, cu imprimeuri, cu peisaje, cu animale sau chiar si simple. Husa poate fi considerata ca un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului pentru ca are si rolul de a infrumuseta telefonul, pe langa cel de protectie. 

Bateria externa este un accesoriu tot mai utilizat de catre multi utilizatori de smartphone. Este foarte utila, pentru ca atunci cand bateria telefonului este pe cale sa se descarce si tu nu esti acasa sau langa o priza pentru a-l pune la incarcat, dar ai in continuare mare nevoie de telefon, bateria externa te va salva in aceasta situatie. 

Castile sunt foarte importante pentru unele persoane, iar acestea vin in cutie cu telefonul, dar daca vrei alt model de casti, mai performante, va trebui sa iti cumperi separat. 

Acestea fiind spuse, daca urmeaza sa iti cumperi un telefon sau daca ai unul care nu are accesoriile mentionate si descrise anterior este foarte important sa mergi sa ti le cumperi, pentru ca economisesti banii pe care ar trebui sa ii dai la service pentru reparatii.