Alegerea service-ului gsm potrivit

Reparatiile se poate spune ca sunt un subiect destul de delicat, pentru ca nimanui nu ii place sa cheltuiasca bani pentru a-si repara telefonul, mai bine spus, nimeni nu vrea sa i se strice telefonul. Dar unele reparatii sunt inevitabile, iar alegerea service-ului gsm trebuie facuta cu tact, nu trebuie sa mergi la primul service gsm care iti apare in cale, pentru ca fiecare tip de telefon are nevoie de o atentie diferite, iar service-ul trebuie ales in functie de ce tip de telefon ai, adica IOS sau Android. Daca nu sti care este service-ul gsm potrivit pentru telefonul tau si vrei sa afli, urmareste explicatia de mai jos. 

Daca ai un IOS, ma gandesc ca stii ca acest tip de telefoane este unul mai sensibil, mai pretentios si mai fragil si are nevoie de o atentie mai mare. De aceea, este recomandat sa mergi la un service specializat in reparatii de Iphone, nu la unul universal. La cel specializat in reparatii de Iphone, tehnicienii vor avea toate piesele si instrumentele necesare pe stoc, ceea ce inseamna ca reparatia nu va dura atat de mult, iar experienta lor este mai buna, ceea ce inseamna ca isi vor dedica toata atentia si toata grija reparatiei telefonului tau. Asa ca, daca ai un Iphone 8 Plus, de exemplu si ai nevoie de o schimbare a acumulatorului la Iphone 8 Plus, trebuie sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone. 

In schimb, daca ai un Android, lucrurile sunt mai simple, pentru ca ele nu sunt atat de pretentioase, de sensibile si de fragile ca cele de la Apple si poti sa mergi cu ele la un service gsm universal, indiferent de tipul reparatiei. 

Dar mai exista o metoda care te ajuta sa economisesti niste bani, dar se aplica doar daca te pricepi la reparatii si ai tot ce iti trebuie pentru reparatie la tine acasa. Deci da, poti sa iti repari singur telefonul de acasa, dar doar cu conditia mentionata anterior. In caz contrar, exista unele piese mai sensibile care daca nu trebuiesc atinse si tu le-ai atins, este posibil sa se strice si sa fie nevoie de 2 reparatii in loc de una singura, ceea ce inseamna ca  in speranta de a economisi, vei ajunge sa platesti dublu, deci mai bine mergi direct la service.

Daca ai telefonul in garantie, trebuie sa mergi in baza bonului si a certificatului de garantie la companie, iar toate costurilor vor fi suportate de companie. 

Prin urmare, daca ai un Iphone este bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone, iar daca ai un Android poti sa mergi la un service universal. Dar, indiferent ce tip de telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi, pentru ca este posibil sa platesti dublu in final.