Alegerea service-ului potrivit

Atunci cand vine vorba de o reparatie, lucrurile nu sunt atat de simple precum par, pentru ca nu trebuie sa mergi la primul service gsm care iti apare in cale, ci trebuie ales cu tact, in functie de ce tip de telefon ai, adica IOS sau Android. Reparatiile nu sunt ieftine, tocmai de aceea vei dori ca telefonul tau sa aiba o reparatie de calitate, pe masura pretului. Daca nu sti care este service-ul gsm potrivit pentru telefonul tau si vrei sa afli, atunci citeste randurile ce vor urma. 

Daca ai un IOS, ma gandesc ca stii ca acest tip de telefoane este unul mai pretentios, mai fragil si mai sensibil, tocmai de aceea, au nevoie de o atentie mai mare, iar alegerea unui service gsm universal nu este ideea cea mai buna. Cei de acolo este posibil sa nu aiba pe stoc toate instrumentele sau piesele necesare si poate ca nu sunt atat de experimentati cand vine vorba de reparatii la Iphone. Tocmai de aceea, daca ai nevoie de o noua baterie la Iphone 7 Plus, de exemplu sau orice alta reparatie la Iphone, este bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone. 

In schimb, daca ai un Android, lucrurile nu sunt atat de complicate si poti sa alegi un service gsm universal, pentru ca acest tip de telefoane nu sunt atat de prententioase, atat de fragile si de sensibile. Asa ca, indiferent de ce tip de reparatie ai nevoie la Samsung-ul, Huawei-ul, Motorola, OnePlus, HTC-ul tau, poti sa mergi la un service gsm universal. 

Aceasta metoda este adresata doar celor care se pricep si celor care au tot ce este necesar pentru o reparatie la ei acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul de acasa singur, dar doar cu contia mentionata anterior. In caz contrar, exista unele piese care sunt mai sensibile si care daca nu trebuiesc atinse si tu le atingi, este posibil sa fie nevoie de inca o alta reparatie. Deci, in speranta ca vei economisi, este posibil sa platesti dublu.

Pentru cei norocosi, care inca au telefonul in garantie su li s-a stricat, ei trebuie sa mearga la companie in baza bonului si a certificatului de garantie, iar costurile vor fi suportate de catre companie si ei nu vor trebui sa plateasca nimic. Dar acest lucru se aplica in cazul in care telefonul nu a fost stricat de catre ei.

Acestea fiind spuse, daca ai un IOS este bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone, daca ai un Android este bine sa mergi la un serice gsm universal. Dar indiferent de ce tip de telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si daca nu ai tot ce este necesar pentru reparatie, pentru ca este posibil sa platesti dublu.