Amazon Echo 10- review

Daca ai nevoie de un ecran inteligent, daca vrei sa iti creezi o casa inteligenta si vrei mai ales sa ai un dispozitiv care sa fie incorporat cu Alexa, Amazon Echo 10 este cel mai nou ecran inteligent si acest nou dispozitiv a primit cateva functii si aspecte noi. In plus, este cel mai scump ecran, costa 250 de dolari. Primeste camere, se poate roti in jurul bazei. Pentru a afla mai multe detalii despre cel mai nou ecran inteligent de la Amazon, te invit sa ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

Amazon Echo Show 10 are in mare parte acelasi design ca si celelalte ecran inteligente de pana acum. Baza este dintr-un material, fiind traditional. Baza adaposteste un motor, dar si difuzoarele, este rotund si are 6,7 inci, astfel ca acest nou ecran va avea nevoie de un loc mai mare de depozitare de cat celelalte ecrane de pana acum. 

Ecranul are 10,1 inci, are o camera frontala de 13 MP, fiind mai mare decat cea de pana acum. Cat despre calitatea ei, este mai buna decat cea de la Nest Hub Max, iar diferenta s-a simtit la apelurile video, are si un zoom mai bun. Are butoane pentru controlarea volumul, microfonul se poate muta si are si un obturator pentru camera frontala.

Cea mai nou si interesanta functie a acestui ecran este miscarea sa, rotirea. Este dotat cu procesorul AZ1 Neural Edge de la Amazon. In momentul in care camera te va detecta, motorul va incerca sa mentina ecranul orientat catre tine chiar daca te vei misca sau muta.. El poate sa filmeze si la 360 de grade, ceea ce inseamna ca nu ar fi indicat sa ai obiecte langa ecran. Din setari se poate personaliza, modifica acesta rotatie, se poate seta o pozitie exacta sau se poate dezactiva. Daca te intrebi la ce este aceasta functie eficienta, poate ca nu vei gasi un raspuns pe moment. Dar poate fi de mare folos pentru a afilma emisiunea preferata cat tu lipsesti de acasa, iar cand vei ajunge acasa o vei putea viziona.

Sunetul este foarte bun si chiar daca volumul este la maxim, distorsiunile vor fi foarte mici, foarte subtile. 

Ecranul are incorporat si un hub Zigbee, astfel ca el va putea fi usor de configurat cu alte dispozitive inteligente. 

Ecranul mai poate fi folosit si pe post de camera de monitorizare, iar continutul va putea fi accesat si vizionat din aplicatia Alexa. Se poate seta rotirea ecranului si de la distanta din aplicatie. 

Prin urmare, Amazon Echo Show 10 chiar daca este mai scump decat celelalte ecrane mai vechi, are functii si specificatii mai bune, este usor de personalizat si reprezinta o buna alegere, fiind util la foarte multe lucruri si poate fi folosit la multe activitati.