Antene 5G, incendiate pentru ca ar avea legatura cu coronavirus

In contextul in care coronavirus a inceput sa se extinda fulminant pe tot globul, oamenii au inceput sa vina cu tot felul de teorii in legatura cu originea si scopul acestui virus. Astfel, sunt unii care considera faptul ca acest virus ar avea legatura cu 5G, ca s-ar incerca prin acest virus implantarea de chip-uri in oameni pentru ca acestia sa fie mai usor controlati cu scopul de a instala Noua Ordine Mondiala. Sunt tot felul de teorii de aceasta natura care au inceput sa circule pe internet in ultima vreme, inclusiv aceea ca acest virus ar fi existat inca dinainte de 1981, ca ar fi o arma biologica dezvoltata de cercetatori in laboratoarele din Wuhan si ca planul ar fi fost ca acest virus sa fie eliberat asupra lumii in 2020. Sunt teorii ale conspiratiei care au inceput sa inunde internetul si nu numai, unii dintre ele incepand sa le ia din ce in ce mai in serios ca si cum acestea ar fi complet reale. Ceea ce este oarecum de inteles, avand in vedere faptul ca acest virus este unul neidentificat pana in momentul de fata, iar procentajul de persoane infectate a trecut de 1 milion in intreaga lume in momentul de fata. 

In aceste conditii, aceste teorii au inceput sa fie luate din ce in ce mai in serios. Iar omenirea este de asa natura incat ar fi in stare sa recurga la metode extreme atunci cand ii este amenintata existenta. In contextul celor mai noi stiri it si stiri despre coronavirus, oamenii au devenit atat de panicati incat au recurs la masuri drastice. Asta in ciuda faptului ca nu exista dovezi clare care sa ateste ca exista vreo legatura intre 5G si virusul care a lovit intreaga planeta, dar mai ales pentru faptul ca tehnologia 5G nici macar nu a fost implementata in intreaga lume inca. De exemplu, Romania nu are inca 5G, pentru ca licitatia pentru cumpararea drepturilor pentru o astfel de tehnologie a fost amanatat in repetate randuri pana s-a ajuns in situatia in care aceasta nu mai poate fi tinuta in aceste conditii de pandemie. Teoria conform careia aceasta tehnologie 5G ar fi calea de control pentru nanoroboti din organismul oamenilor este una cat se poate de absurda in conditiile configuratiei mondiale actuale in forma in care o stim, insa sunt oameni care nu au nici o problema in a crede complet aceasta teorie.

Astfel, in Marea Britanie, cel putin trei turnuri 5G au fost incendiate pana in momentul de fata, potrivit celor de la BBC. Si nu e singura masura pe care britanicii au luat-o impotriva noii tehnologii, aparent, companiile telecom plangandu-se de faptul ca angajatii lor sunt atacati de cetateni doar pentru faptul ca isi doresc sa implementeze aceasta tehnologie. „Sunt absolut furios si scarbit ca oamenii au ajuns sa faca asa ceva impotriva unei infrastructuri de care avem nevoie in timpul acestei crize.”, declara Stephen Powis, directorul NHS (autoritatea medicala din Marea Britanie). Mai ales ca acesta a punctat faptul ca aceasta tehnologie este cat se poate de utila pe aceasta perioada de criza.