Aplicatii ale Apple Watch

Apple Watch este un dispozitiv pe cat se poate de util care are data aniversarii in 24 aprilie. Ceasul are o serie de functii si optiuni care il transforma intr-un real tracker fitness. Ei bine, daca vrei sa iti cumperi un Apple Watch, in randurile de mai jos voi prezenta aplicatiile cele mai bune ale ceasului. Noi vrem sa ne verificam notificarile, mesajele imediat dupa ce le primim, dar cand alergam sau ne facem antrenamentul zilnic nu prea poti sa iti verifici mereu notificarile cu telefonul, de aceea Apple Watch iti poate permite sa le verifici de la incheietura mainii. 

Apple Watch este mai mult decat un accesoriu, este un dispozitiv care imbina frumosul cu utilul pentru ca iti poti verifica notificarile si multe altele prin intermediul unui simplu ceas. 

Aplicatia Noise masoara sunetul din jurul tau. Daca nivelul de decibeli este crescut si auzul tau poate fi afectat, ceasul iti va atrage atentia printr-o notificare. 

Cycle Tracking este o aplicatie pentru femei care le permite sa afle detalii despre ciclul lor menstrual. Aplicatia le avertizeaza atunci cand urmeaza sa aiba menstruatia, dar si cand au perioada de fertilitate. 

Aplicatia ECG masoara ritmul cardiac. Ceasul are un senzor si cu ajutorul acestuia poate masura ritmul cardiac. Dar Aplicatia este disponibila doar pe cea mai recenta versiune de IOS atat la telefon, cat si la ceas, si telefonul trebuie sa fie de la Iphone 6S in sus. Aplicatia nu este disponibila in toate regiunile. 

News se ocupa sa iti arate stirile care te intereseaza pentru a fi la curent cu noutatile, doar ca nu arata stiri din toate domeniile. 

Aplicatia Breathe iti aminteste ca in fiecare zi sa iei o pauza ca sa respiri. Poti sa iti setezi memento-uri sau poti sa deschizi aplicatia atunci cand vrei sa te ajute sa te relaxezi. In plus, aplicatia poate sa masoare si ritmul cardiac in timpul respiratiei. 

Remote se ocupa ca atunci cand esti in pat si telecomanda este departe, poti sa schimbi canalul sau sa dai televizorul mai tare folosind ceasul, dar atat televizorul, cat si ceasul trebuie sa fie conectate la Wi-Fi. 

Nu poti face poze cu ceasul, doar ca el poate sa fie pe post de telecomanda pentru aplicatia camerei de pe telefon. Aplicatia o poti folosi pentru selfie-uri, pentru a porni o inregistrare sau un videoclip. 

Aplicatia Walkie- Talkie iti permite sa vorbesti cu o alta persoana care are un Apple Watch. Trebuie sa apesi un buton ca sa vorbesti si un altul pentru a asculta raspunsul. Ambele persoane trebuie sa aiba Wi-Fi sau sa fie conectate prin Bluetooth. 

Voice Memos iti permite sa iti notezi lucru atunci cand alergi sau cand iti faci antrenamentul pentru a nu le uita. Notitele se vor inregistra pe dispozitivul pe care este conectat. 

Asadar, Apple Watch nu este doar un accesoriu, este si un dispozitiv foarte util care te ajuta la diferite activitati.