Aplicatii Apple Watch

Daca esti un mare fan al smartwatch-urilor de la Apple, pregateste-te sa iti cumperi noul Apple Watch Seria 6, dar daca ai seria 5 si nu vrei sa il schimbi, nicio problema este inca foarte bun, cu o serie de functii utile, printre care monitorizarea nivelului de oxigen din sange, poate fi si un antrenor foarte bun de fitness. Pe langa aceste 2 aspecte importante, se pot verifica foarte usor notificarile. Daca vrei sa afli care sunt cele mai importante si cele mai utile functii ale Apple Watch-urilor, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Daca ai Seria 4 sau o alta versiune mai veche, exista aplicatia Noise pentru a masura sunetul din jurul tau. Daca sunetul este prea puternic, va emite o notificare prin care te va anunta ca auzul tau se afla in pericol.

Pentru femei exista aplicatia de urmarire a ciclului menstrual, care va oferi detalii despre simptome, poate trimite notificari in care poate avertiza ca perioada menstruala este pe cale sa inceapa sau ca va urma perioada fertila. 

Exista o functie care poate sa monitorizeze ritmul cardiac care functioneaza prin aplicatia ECG pentru a emite o electrocardiograma. Pentru a beneficia de aceasta functie, mai ai nevoie de un Iphone, doar ca atat ceasul, cat si telefonul trebuie sa aiba cea mai noua versiune de WatchOS sau IOS.

Cu aplicatia Stiri vei putea sa ti pasul cu tot ce este nou, ceasul va emite notificari in care iti va arata cele mai noi intamplari, doar ca nu din toate domeniile. 

Aplicatia Breathe este utila pentru iti aduce aminte uneori ca mai trebuie sa respiri. Poate fi ceva banal, pentru ca nu este posibil sa uiti sa respiri, dar se refera la a lua o pauza in care sa te relaxezi. Ti se va infatisa o animatie, iar impreuna cu ea va trebui sa inspiri si sa expiri, iar pe baza acestora se va putea verifica ritmul cardiac.

Daca ai un Apple TV, poti sa iti folosesti ceasul pe post de telecomanda, atunci cand cea adevarata este prea departe.

Cu ceasul nu se poate realiza o poza, dar ca te poti folosi de acesta pentru a realiza o poza. Poti sa deschizi aplicatia camerei si sa folosesti ceasul pe post de telecomanda pentru a realiza o poza.

Walkie- Talkie este functia care este foarte utila, pentru ca poti sa vorbesti cu o alta persoana. Trebuie sa apesi un buton si sa il eliberezi pentru a asculta mesajul. Aceasta aplicatie nu este disponibila in toate regiunile. 

Prin urmare, daca ai un Apple Watch, poti sa folosesti aceste functii care sunt foarte utile, doar ca pentru unele ai nevoie si de un Iphone. Daca vrei sa iti cumperi un nou smartwatch, poti sa il alegi pe cel nou, adica Seria 6 de la Apple.