Apple Watch SE- review

Apple Watch Se este unul dintre cele mai bune ceasuri pe care il poti cumpara. El se gaseste la un pret de 280 de dolari, are o serie de functii utile si inteligente referitoare la fitness si sanatate. Deci, nu se merita sa cheltuiesti 120 de dolari in plus pentru Appla Watch Seria 6, pentru ca SE este suficient de bun, doar ca nu are un afisaj Always On si nici senzori suplimentari de sanatate. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre unul dintre cele mai noi ceasuri de la Apple, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Ecranul se va porni atunci cand vei ridica mana, este usor de folosit si ecranul este suficient de luminos incat sa fie foarte vizibil continutul sau, chiar si in razele soarelui. Arata destul de asemanator cu alte Apple Watch si se gaseste in 2 versiuni, una de 40 mm si alta de 44 mm. Diferenta principala dintre Apple Watch SE si Seria 6 este faptul ca SE nu are functia de Always On, adica sa ramane aprins ecranul pentru a vedea ora si notificarile. Este mai utila si mai comoda functia. 

Apple Watch SE se gaseste in argintiu, auriu si un gri mai inchis. Apple a lansat un nou model de banda din silicon, iar aceasta nu are nicio clema si nicio catarama. Ea nu se poate regla, deci trebuie sa fii sigur sa iti vei comanda cureaua potrivita pentru mana ta. Cureaua costa 50 de dolari. WatchOS 7 pune la dispozitie mai multe interfete de ceas, chiar si Animoji si Memoji, care iti permite sa iti creezi propriul avatar.

Apple Watch SE nu are nicio aplicatie EGC autorizata, dar are alte functii utile referitoare la sanatate, printre care detectarea cazaturilor, ritmul cardiac. Daca vei cadea si nu te vei mai misca, ceasul va suna la urgenta. Emite notificari daca frecventa cardiaca a crescut sau a scazut si poate indica daca ai o afectiune cardiaca grava. Emite alerte in cazul in care auzul tau este in pericol. 

Este si un tracker foarte bun de fitness. Ofera provocari destul de des pentru a te mentine motivat, calculeaza nivelurile de fitness cardio. Ofera peste 40 de exercitii de yoga, dans, inot si daca uiti sa activezi manual ca incepi antrenamentul, ceasul se va activa singur pentru ca va detecta acest aspect. 

Si acesta poate sa urmareasca somnul si iti poate spune daca somnul tau a fost profund sau nu, dar trebui sa ai o rutina bine stabilita de somn. 

Durata de viata a bateriei este destul de buna si poate sa reziste chiar si o zi intreaga.

Prin urmare, daca ai nevoie de un ceas care sa te ajute referitor la sanatate sau sa fie un bun tracker de fitness, Apple Watch SE este o alegere foarte buna.