Apple Watch Seria 6- zvonuri

Apple Watch Seria 6 urmeaza sa se lanseze in curand, doar ca acest lucru ar duce la intarzierea lansarii Iphone 12. Totusi, daca esti un mare fan al dispozitivelor de la Apple si vrei sa iti cumperi cel mai nou ceas al companiei, poate ca ai vrea sa afli cateva zvonuri cu privire la pretul sau, data de lansarea, durata de viata a bateriei sau alte functii. Este posibil ca acest ceas sa primeasca WatchOS 7 si este posibil sa se lanseze in 15 septembrie alaturi de alte dispozitive, precum iPad-urile. Daca vrei sa afli cateva zvonuri legate de Apple Watch Seria 6, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Se spune ca durata de viata a bateriei la Seria 6 de la Apple va fi imbunatatita fata de celelalte modele anterioare. Cea mai recenta actualizare Apple va elimina functia 3D Touch, care inseamna sa apesi mai tare pe ecran. Daca va renunta la aceasta functie, automat va renunta si la Taptic Engine, ceea ce inseamna ca va face loc pentru o baterie mai mare. Functia 3D Touch este eliminata inca de la dispozitivele din 2019, adica Iphone 11 si este inlocuita de Haptic Touch, care inseamna sa apesi mai lung mai ecran. 

Daca se va introduce o bateria mai mare, mai buna, va fi loc si pentru functia imbunatatita de urmarire a somnului. Functia va urmari durata somnului si va oferi sfaturi pentru crearea unui somn mai bun, dar pentru acest aspect are nevoie de o baterie de cel putin 30% inainte de culcare. S-ar putea sa aiba mai multi senzori care ar putea oferi mai multe detalii despre ritmul cardiac, miscare sau nivelul de oxigen din sange. 

Inca de la inceput, Apple Watch a fost un ceas bun pentru functiile referitoare la sanatate si functia care ar putea fi introdusa la seria 6 ar putea fi cea de masurare a nivelului de oxigen din sange sau cea de monitoriza a saturatiei de oxgen din sange. Se poate ca atunci cand detecteaza ceva care nu este in regula, ceasul va afisa un grafic cu o inima inalta si alta joasa. 

Ca parintii sa isi supravegheze peste tot copii, se poate introduce codul de la IOS 14 si sa se configureze cu un Apple Watch. In acest fel, parinti pot sa aleaga ce tip de continut au voie sa utilizeze copii, contractele de urgenta si muzica. Functia noua, SchoolTime poate fi folosita inainte de inceperea orelor si presupune alegerea aplicatiilor care pot fi folosite pentru a nu le distrage atentia. 

Acestea fiind spuse, daca te gandesti sa iti cumperi un Apple Watch seria 6, acestea sunt zvonurile legate de noul ceas al companiei, dar mai bine mai astepti putin sa iti consolidezi opinia cand vor aparea detaliile oficiale.