Barci, caiac, placa de surf

Plimbarile cu barcile, caiac sau scootere acvatice sunt o distractie atunci cand mergi la mare. Sunt persoane care vor sa simta adrenalina la maxim si se plimba cu tot felul de astfel de barci. Dar daca te-ai saturat sa dai banii pe ele, atunci ar fi timpul sa iti cumperi tu una, mai ales daca te pricepi sa le conduci. Au preturi destul de mari dar daca esti un mare fan al acestor activitati s-ar merita sa cheltuiesti o suma mai mare de bani si te poti da cu ea ori de cate ori vrei si cat timp vrei. In randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune barci. Ozone Wasp V1 este conceput pentru a se alimenta cu vant si poate sa traga dupa ea placi de surf sau altele. Este o barca gonflabila, foarte rezistenta si este disponibila in mai multe marimi, de la 2 la 6 metri si este confectionata din cele mai recente tuburi gonflabile. Are mai multe manere ceea ce face controlul sa se realizeze mai usor, iar pentru siguranta exista elemente de care sa te prinzi. Ea costa 710 lire sterline. 

Awake RÄVIK S este o placa de surf electrica, are un nou design din fibra de carbon, un motor electric de 11 kw si poate atinge chiar si 56 km/ h. Bateria poate sa reziste 20-45 de minute, iar daca bateria s-a descarcat se poate controla wireless. Placa de surf costa 16,900 de lire sterline.

Sublue Seabow Underwater Scooter are 2 motoare si se poate controla cu o singura mana. Are 2 suporturi pentru camera si greutati pentru echilibru, inel in forma de D pentru accesorii, cablu de remorcare. Costa 999 de lire sterline. 

iAqua SeaDart 770P este fabricat din fibra de carbon si cu ajutorul lui te poti scufunda sub valuri si prinde viteza de 25 km/ h si nu necesita efort fizic. Este alimentat cu 2 baterii si fiecare are o tensiune de 48V. Viteza, nivelul bateriei si adancimea sunt afisate pe un ecran. Acesta costa 9,166 lire sterline. 

Old Town Sportsman AutoPilot 136 kayak este un caiac sportiv avansat, are un motor de 12V. Cand ajungi in larg, tehnologia Spor- Lock se activeaza din telecomanda prin Bluetooth si mentine pozitia cinstanta, indiferent daca este vant. Ea costa 3,999,99 lire sterline. 

Kokopelli XPD este o pluta gonflabila si se poate umfla in doar 3 minute cu ajutorul pompei incluse. Este potrivit pentru o plimbare pe rau, are scaune gonflabile, podea solida, inele in forma de D pentru fixarea accesoriilor. Ea costa 749 de lire sterline.

Asadar, daca esti un mare fan al activitatilor acvatice, te-ai saturat sa platesti mereu pentru ele, te pricepi sa le conduci, atunci poate ca ar trebui sa iti cumperi o barca, un caiac sau o placa de surf.