Bose Frames 2020- review

Compania Bose detine unele dintre cele mai bune casti wireless pentru anularea zgomotului. Printre aceasta mai are o pereche de ochelari de soare cu casti, doar ca nu sunt pe placul oricui. Anul acesta a lansat o alta pereche, dar care acum este actualizata, este mai buna si exista 3 modele, unul Sport Tempo, Tenor si Soprano. Ele costa 250 de dolari. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste casti, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Aceasta pereche de ochelari are incorporate castile care nu intra in urechi, astfel ca microfoanele vor trimite sunetul catre urechi, ceea ce unora persoane nu le place, dar sunt mult mai potrivite pentru cei care alearga, pentru ca pot sa asculte muzica, dar in acleasi timp sa fie atenti si la ce se intampla in trafic. Sunt potrivite pentru persoanele care doresc o calitate audio mai discreta. 

Modelul Tempo este cel mai bun dintre cele 3. Modelele Tenor si Soprano se axeaza mai mult pe ochelarii de soare decat pe casti. Aceste 2 modele au o durata de viata a bateriei de pana la 5 ore si jumatate, in timp ce modelul Tempo rezista pana la 3 ore si jumatate. Durata de viata a bateriei este mai mica pentru ca sunetul este mai bun, mai bogat, basul este mai puternic decat la celelalte modele. Nu are acel bas ce se gaseste la o pereche de casti de tipul in urechi. 

Compania sustine faptul ca toate cele 3 perechi de ochelari de soare au performante mai bune ale sunetului, dar din timpul apelurilor telefonice. Pana acum exista doar un singur microfon, iar acum sunt cateva 2, astfel ca zgomotul nu se va mai auzi la cealalta persoana. Mai exista actualizari software si hardware, iar acum asistentii vocali, Siri si Google Assistant, vor intelege mult mai bine comenzile. Exista un singur buton de control ce se afla pe bratul drept si se foloseste pentru a raspunde si incheia apelurile, dar si pentru a declansa asistentul vocal. In timpul ascultarii melodiilor se foloseste pentru a intrerupe redarea. Apasarea dubla presupune trecerea la urmatoarea melodie. 

Tenor si Soprano se incarca printr-un USB-C cu pogo-pin, in timp ce modelul Tempo se incarca printr-un USB-C. Toate 3 modele sunt rezistent la apa, transpiratie, zgarieturi, spargere, asa spune compania. 

Modelul Tempo are un bas mai puternic decat Tenor si Soprano. La ultimele 2 modele volumul se controleaza prin glisarea inainte sau inapoi pe tampla dreapta.

Acestea fiind spuse, Bose Frames sunt o alegere potrivita cand vrei sa ai si ochelari de soare, dar si casti intr-un singur dispozitiv. Modelul Tempo se axeaza mai mult pe calitatea sunetului, dar celelalte 2 modele au o durata mai buna de viata a bateriei.