Call of Duty: Black Ops 4 iti pune la dispozitie o noua hoarda de zombie

De acum, Call of Duty: Black Ops 4 va avea un nou pachet de operatiuni, numit Operation Apocalypse Z, care o sa-ti puna la dispozitie o hoarda intreaga de zombie pe care tu trebuie sa-i ucizi. De aici si Apocalypse Z (apocalipsa zombie si da, se refera la acel fenomen pe care unii inca il asteapta si in viata reala). E al cincilea pachet de continut pe care cei de la  Treyarch l-au produs pentru Call of Duty: Black Ops 4 si prezinta apocalipsa in care o hoarda de zombie au invadat lumea mai ceva decat a invadat hoarda de unguri Transilvania (sa-mi iertati gluma de aprozar). De asemenea, Operation Apocalypse Z iti prezinta tot felul de moduri de joc si arme noi, schimbari pe hartă, dar si o noua specializare: Reaper. Reaper este cunoscut din Call of Duty: Black Ops 3, iar aici apare cu Scythe. Care nu, nu e o coasa, ci e o mitraliera care ii ciuruieste pe toti mai ceva decat Basescu multumita ratei de foc foarte mare. Si daca nu-ti place mitraliera, si esti oltean, s-ar putea sa ai nevoie de niste cheat-uri pentru a inlocui  Ca Reaper mai ai la dispoziție si Radar Shroud, un dispozitiv care te ascunde (pe tine si pe tovarasii tai) pe minimap-ul inamicilor. Asa, ca sa poti sa ii iei prin surprindere.

Ce mai primesti in noul update de la Black Ops 4?

Pai, ti se pun la indemana o gramada de functii care sa-ti faca experienta de joc mai placuta. In masura in care o experienta Call of Duty poate fi considerata placuta in 2019. Sunt o multime de lucruri interesante care reapar odata cu noua versiune a jocului. Spre exemplu, odata cu noua actualizare revine si Dany Trejo, alaturi de M.Shadows. Trejo a aparut initial in Call of the Dead, modul zombie din originalul Black Ops. Si a fost singura lui aparitie pana acum.

De asemenea, jucatorii care au terminat cu succes Black Ops Pass vor avea acces la trei noi harti multiplayer. Intre acestea sunt incluse doua harti tematice, in care vei avea de a face cu aceeasi hoarda de zombie. Modificari au fost aduse si hartilor deja existente in sistemul de joc, iar peisajul frumos a fost inlocuit cu unul putin mai “de groaza”. In trailer, vei putea observa faptul ca zombie nu mai sunt doar niste creaturi fara minte care inainteaza spre tine fara sa stie ca vor fi macelariti ca si carnea de tun, ci acum sunt innarmati si pot sa manuieasca arme, motiv pentru care devin o problema si mai mare pentru jucatori.  

Un alt mod de joc interesant care revine este Stick and Stones. Aici ai la dispoziție doar un crossbow, un cutit si un topor, cu care trebuie sa aduni puncte in urma fiecarui kill. Si da, e un alt mod in care te vei lupta cu hoarde de zombie. Mult succes 🙂

Call of Duty: Black Ops 4 Operation Apocalypse Z este disponibil in acest moment pe PlayStation 4, iar pe PC si Xbox va ajunge din 16 iulie.