Cambridge Audio Melomania Touch- review

Compania Cambridge este o compania foarte recunoscuta pentru fabricarea unor casti foarte bune. Unele dintre cele mai bune casti wireless sunt Melomania 1, care au fost o adevarata concurenta pentru Sont WF-1000XM3 si Apple AirPods Pro. De aceea, compania a lansat in acest an o alta pereche de casti wireless foarte buna, fiind vorba despre Cambridge Audio Melamina Touch. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cea mai noua pereche de casti wireless a companiei, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Cambridge Audio Melomania Touch a fost lansat pe data de 1 ianuarie si se gasesc la un pret de 149 de dolari, fiind mai scumpe decat modelul dinaintea lor. Dar, nu sunt atat de scumpe ca alte modele de casti wireless, ele sunt mai ieftine decat Apple AirPods Pro. 

Aceste casti wireless au un design mai diferit in comparatie cu modelele de pana acum. Dar, se potrivesc foarte bine in ureche, sunt usoare, au 6 grame sunt confortabile. Castile vin la pachet cu cateva varfuri din silicon de marimi diferite pentru a putea alege perechea ce se potriveste cel mai bine. Daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti wireless pentru fitness, vei fi bucuros sa afli ca aceasta pereche este rezistenta la apa si la transpiratie, avand IPX4. Carcasa de incarcare are un aspecte foarte elegant, este din piele si este mica, deci va incapea cu usurinta in buzunar. Are cateva LED-uri care indica nivelul de viata a bateriei si in spatele carcasei se afla portul USB-C. 

Castile au comenzile tactile, dar chiar daca nu sunt perfecte, sunt mai bune decat cele ale altor modele. 

Castile ofera o calitatea a sunetului foarte buna, fiind la fel de bun ca cel al modelelor dinaintea sa. Fiecare casca are un driver de 7 mm, ce ofera un bas foarte bun, puternic si profund. Sunetul este natural, ofera o serie de detalii ale melodiilor. Castile nu au functia de anulare a zgomotului, dar ele ofera o reducere pasiva a zgomotului. Dar, ele au modul de transparenta care functioneaza decent. Fiecare casca are un microfon ce asigura anularea zgomotului pasiva, astfel ca sunetul este clar.

Cambridge Audio Melomania Touch ofera o durata de viata a bateriei de pana la 50 de ore, iar carcasa mai ofera inca 41 de ore. 

Castile intampina cateva dificultati cand vine vorba despre asocierea cu telefonul. Castile se pot asocia independent. Se pot asculta si fisere Hi-Res.

Acestea fiind spuse, poti sa cumperi castile Cambridge Audio Melomania Touch  daca vrei casti mai ieftine, daca vrei sa asculti fisiere Hi-Res, daca ai nevoie de o lunga durata de viata a bateriei. Dar, daca vrei ca ele sa se asocieze usor, daca nu-ti plac comenzile tactile si daca vrei un sunet mult mai bun, atunci va trebui sa iti alegi alta pereche de casti wireless.