Casti la reducere

Daca ai nevoie de o pereche de casti si nu ai profitat de perioada de Black Friday pentru a-ti cumpara una, nu trebuie sa fii trist, pentru ca inca se gasesc o serie de modele de casti la reducere de la Bose, Sony, B & W si altele. Daca vrei sa afli care sunt acele modele de casti care inca sunt reduse, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Apple AirPods Pro se gasesc la un pret de 198 de lire sterline cu 20 de lire reducere. Calitatea sunetului este foarte buna, au functia de anulare a zgomotului si se asociaza foarte repede cu Iphone-urile.

Sony WF-1000XM3 costa 149 de lire sterline avand 20 de lire reducere. Aceste casti sunt cele mai bune casti wireles, calitatea sunetului este excelenta, designul este placut si au o constructie robusta.

Shure Aonic 4 Wireless costa 169 de lire sterline si poti economisi 100 de lire. Calitatea sunetului este foarte buna si designul lor este placut si sunt confortabile.

Bose QuietComfort 35 II costa 200 de lire sterline si poti economisi 120 de lire. Este cel mai bun pret pe care l-au avut aceste casti pana acum. Sunt foarte confortabile si au functia de anulare a sunetului.

Sennheiser HD 599 costa 99 de lire sterline si poti economisi 80 de lire. Calitatea sunetului este foarte buna si sunt potrivite pentru vizionarea filmelor si pentru jocuri.

Cambridge Audio Melomania 1 costa acum 80 de lire sterline, putamd sa economisesti 10 lire. Sunt castile preferate de interpreti si este cel mai mic pret de pana acum.

Jabra Elite Active 65t costa 79 de lire sterline si poti economisi 50 de lire. Sunt unele dintre cele mai bune casti wireless, calitatea sunetului este foarte buna si sunt rezistente la apa, astfel ca sunt potrivite pentru antrenamente si pentru apeluri.

Lypertek Tevi costa 69 de dolari si poti economisi 20 de lire. Sunt complet rezistente la apa, durata de viata a bateriei este de pana la 10 ore.

Jabra Elite 45h costa 69 de lire sterline, economisind 20 de lire. Varfurile castilor sunt moi si durata de viata a bateriei este de pana la 50 de ore, au un sunet puternic, dar in acelasi timp este bine echilibrat.

Beats Studio 3 Wireless costa 150 de lire, avand o reducere de 40 de lire. Sunt casti Bluetooth, au functia de anulare activa a zgomotului, iar durata de viata a bateriei este de pana la 40 de ore, dar fara functia de anulare a zgomotului activata.

Acestea fiind spuse, daca inca nu ai apucat sa iti cumperi o pereche de casti de Black Friday, aceasta este ultima sansa de a beneficia de reducere, pentru ca se va incheia campania de Black Friday.