Castile Bose Sport Open- review

Bose este o companie ce se ocupa si cu realizarea castilor si tocmai a lansat o pereche de casti pentru sport. Doar ca aceste casti nu sunt la fel ca cele traditionale, care pur si simplu se introduc in ureche, acestea au un design deschis, nu au varfuri, ci se aseaza deasupra urechii, fara sa intre in ureche. Ele sunt, in mod special, destinate alergatorilor si motociclistilor, pentru ca pot auzi ce se intampla in jurul lor sau in trafic. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste casti, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Bose Sport Open costa 200 de dolari, doar ca momentan sunt disponibile doar in SUA. Castile sunt rezistente la apa, au IPX4. Ele au un carlig de prindere ce se fixeaza in jurul urechii. Pentru inceput este posibil sa ti se para incomod, dar cu timpul te vei obisnui. Nu sunt intocmai cele mai usoare casti, ceea ce poate ingreuna procesul de acomodare. Carligele ajuta la o fixare mai buna, sunt potrivit pentru mersul cu bicicleta, alergare in aer liber. 

Cat despre calitatea sunetului, este aproape la fel ca cel al Tempo Frames, ochelarii care au si casti de la Bose, doar ca putin mai slaba, avand drivere de 16 mm, in loc de 22 mm. Basul nu este la fel de puternic ca celelalte casti sport de la Bose, dar suna destul de bine, sunetul este natural, clar, iar basul este suficient. Daca basul pentru tine este foarte important, aceste casti nu reprezinta o alegere ideala. Cu toate acestea, calitatea apelurilor nu este prea buna. Casca dreapta are 2 microfoane pentru apeluri, doar ca nu ofera o calitate prea buna in spatiile mai aglomerate si zgomotoase, doar in cele mai linistite. Apelantii este posibil sa auda destul de mult zgomot, dat tu iti poti auzi vocea pentru a nu vorbi prea tare. Compania este posibil sa introduca o actualizare in care sa se imbunatateasca reducerea zgomotului din timpul apelurilor.

Poate ca pare ciudat, dar castile nu au o carcasa cu baterie, ceea ce inseamna ca vor trebui castile incarcate, avand propriul port, dar sunt mai usor de pierdut. Durata de viata a bateriei este destul de buna, au rezistat timp de 8 ore la un volum moderat. Daca asculti muzica mai tare, s-ar putea sa reziste timp de 6 sau 7 ore. Trebuie precizat ca, daca volumul este prea mare, sunetul nu va mai fi atat de bun, va fi distorsionat. 

Acestea fiind spuse, castile Bose Sport Open sunt eficiente pentru cei care alearga, care merg regulat cu bicicleta, chiar si pentru motociclisti, fiind casti deschise, doar ca sunt destul de scumpe si nu sunt pe placul tuturor, avand un design mai ciudat.