Ce inseamna un telefon resigilat?

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon, dar vrei sa fie unul nou, performant, sa aiba cea mai buna camera, cele mai bune performante, cea mai buna durata de viata a bateriei, trebuie sa te asiguri ca ai un bugetul destul de mare pentru ca acest tip de telefoane nu va fi deloc ieftin. Un telefon care se incadreaza in aceste cerinte este Iphone 11 Pro Max, dar acesta costa in jur de 6.500 de lei, care este un pret enorm de mare. De aceea, atunci cand cineva isi doreste un telefon pe care nu si-l permite, prefera sa isi cumpere altul pe care si-l permite si nu vrea sa ia in calcul varianta de a-l cumpara resigilat, putand sa beneficieze de o reducere de 200-300 de lei. Se evita aceasta varianta pentru ca exista o teama ca vor primi un telefon nefunctional sau stricat si ca vor trebui sa cheltuiasca bani pentru a-l repara, pe langa faptul ca au cheltuit o suma mare pentru a-l cumpara, dar acest lucru este imposibil. Daca vrei sa afli ce inseamna cu adevarat un telefon resigilat, este necesar sa urmasesti explicatia care va urma.

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, il va folosi pentru o perioada de timp, dar isi da seama ca nu ii place, ca nu functioneaza asa cum se astepta, ca avea asteptari mai mari sau orice alt motiv. Ei bine, ea are dreptul de a-l returna in perioada maxima de 30 de zile. Dar returul se va accepta daca telefonul se afla intr-o stare buna. Daca nu, returul nu se va accepta, iar persoana nu isi va primi banii inapoi. Daca se afla intr-o stare buna, returul se va accepta, iar telefonul se va expune la un pret mai mic cu 200-300 de lei fata de cel initial, iar persoana isi va primi banii inapoi. Asa ca, daca nu ai suficienti bani pentru a-ti cumpara un Iphone 8 Plus nou, iar acei 200-300 de lei sunt cei care iti lipsesc, il poti cumpara resigilat pentru ca nu va fi nevoie de o inlocuire a bateriei la Iphone 8 Plus, pentru ca telefonul nu este uzat, fiind folosit pentru o perioada scurta de timp. Daca telefonul este resigilat nu inseamna ca are ceva probleme, nu este spart sau stricat, iar daca ar fi fost, returul nu s0ar fi acceptat, telefonul nu s-ar fi expus la vanzare.

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana inaintea ta, l-a returnat in perioada maxima de 30 de zile, iar pentru ca se afla intr-o stare buna, a fost expus din nou la vanzare cu un pret mai mic cu 200-300 de lei. Un telefon resigilat inseamna doar un telefon folosit de catre altcineva.