Cel mai ieftin laptop se lanseaza in USA

Esti in cautarea unui laptop ori pentru tine, ori pentru altcineva drept cadou? Daca da, am sa iti dau o veste foarte buna. In martie 2020 vor fi cele mai ieftine laptop-uri in USA. Daca este acolo ar trebui sa te grabesti in achizitionarea acestuia deoarece se presupune ca se vor vinde ca paine calda, avand in vedere pretul redus pe care il are in comparatie cu alte laptop-uri care se afla pe piata. 

Este vorba de firma Lenovo, care are mai multe modele de laptop-uri la oferta. Aceste oferte vor fi puse in functiunea in luna martie. Chiar daca au preturi mici, laptop-urile nu sunt de proasta calitate, au functii bune care ii garanteaza calitatea. Laptop-urile Lenovo au configuratii puternice de Intel Optane și cele mai noi procesoare, acesta este momentul sa profitati de oferta si sa va grabiti sa cumparati unul dintre multele modele de laptop-uri Lenovo la reducere. Cel mai recomandat laptop este HP Pavilion care are un procesor de 10, are memorie de 256 GB si 12 GB RAM si costa 529 de dolari. Un alt laptop recomandat este Lenovo IdeaPad care este dotat cu o memorie de 1 TB si 16 GB RAM, care costa 489 de dolari. 

Saptamana aceasta va sunt puse la dispozitie o gama larga de laptop-uri de calitatea la un pret redus, fie ca sunteti in cautarea unui laptop pentru cautarea de diferite lucruri din fiecare zi, fie ca vreti mai multe laptop-uri pentru firma voastra. Este de mentionat ca laptop-urile Lenovo nu sunt singurele care sunt reduse. Printre cele reduse se mai numara Dell, Asus, Acer si altele. Pentru a va fi mai usor cand comparati mai multe modele de laptop-uri o sa va ofer un sfat. Cel mai important este va uitati la procesoare, la memorie si la solutiile de stocare. In cazul in care sunteti in cautarea unui laptop potrivit pentru gaming, printre aceste oferte din pacate nu se numara si cele potrivite pentru gaming. Modelele reduse de laptop-uri se mai gasesc de vanzare si in Marea Britanie de saptamana viitoare. 

Un model ieftin Acer este C720 care este dotat cu o memorie de 16 GB si 4 GB RAM, care costa doar 63 de dolari. 

Modelul ieftin de la compania Asus este Cromebook C423NA care are un hard de 64 GB si 4 GB RAM si costa doar 179 de dolari. 

Prin urmare, daca este in cautare de laptop-uri grabeste-te sa prinzi ofertele de nerefuzat ale celor de la Lenovo in special, dar si de la alte companii precum Acer, Asus si Dell. Sunt modele de calitate care sunt dotate cu procesoare puternice, cu memorie mare, iar pretul este unul redus, avand in vedere calitatea lor si functiile lor.