Cele mai bune aplicatii ale Apple Watch

Apple Watch a iesit pana oara la vanzare in anul 2015 si au fost multe persoane care l-au cumparat pentru ca era la moda sa ai la incheietura mainii un Apple Watch, doar ca putini stiau de cele doua aplicatii care sunt foarte utile, LTE si ECG. Daca nici tu nu stiai de cele doua aplicatii care sunt cele mai bune ale Apple Watch, urmareste randurile de mai jos pentru a afla.

Cand s-a anuntat pe 9 septembrie 2014 ca se va lansa “iWatch”, fanii Apple au fost foarte bucurosi, chiar daca Samsung si Sony au fost primele companii care au inventat acest model de ceas, era un dispozitiv nou pentru Apple. Ceasurile inteligente care s-au lansat pana in 2014 erau destul de mari, de voluminoase, iar Apple a reusit sa creeze un ceas destul de mic, se gasea in doua dimensiuni una de 38mm si alta de 42mm, care a fost prima caracteristica pe care au luat-o in considerare consumatorii cand si-au achizitionat ceasul inteligent. 

O alta caracteristica este legata de functionalitate, care a determinat un numar foarte mare de oameni sa isi cumpere noul iWatch, ci anume faptul ca poti raspunde la mesaje chiar de pe ceas. Aplicatia Apple Pay este iarasi foarte utila, mai ales cand iti uiti portofelul acasa. Utilitatea aplicatiei Find my Iphone o vei vedea doar atunci cand nu mai sti ce ai facut cu telefonul, pur si simplu nu il mai gasesti si totusi ai cautat in toata casa. De aceea, ceasul inteligent iti va cauta telefonul fara ca tu sa mai cauti si sa rascolesti toata casa. 

La fel ca orice alt dispozitv, are si el defecte. Incarcarea notificarilor de pe Instagram, Facebook sau Twitter poate sa fie lenta in unele cazuri si daca nu vei avea rabdare cel mai probabil vei scoate telefonul pentru a raspunde la mesaje. 

Primul model de ceas inteligent de la Apple nu avea GPS incorporat, asa ca tot erai nevoi sa folosesti telefonul pentru harta atunci cand alergai. 

Trei ani mai tarziu, LTE a fost adaugat in seria 3, care presupune ca poti sa efectuezi apeluri doar cu ajutorul ceasului, nu va mai trebui sa iti iei telefonul cu tine la antrenamente, pentru ca ceasul va face tot ceea ce ar fi putut face si telefonul. 

La seria 4 a mai fost adaugata aplicatia ECG care are rolul de a masura ritmul cardiac. Cei care au un asemenea dispozitiv pot sa trimita electrocardiograma chiar medicului lor. Ritmul cardiac il poti masura fie in timpul antrenamentului, fie dupa. 

Prin urmare, Apple Watch este chiar un ceas inteligent demn de incredere mai ales dupa ce au fost imbunatatite versiunile, iar aplicatiile LTE si ECG s-au dovedit a fi foarte utile.