Cele mai bune aplicatii meteo din 2020

Cand urmeaza sa iesi din casa pentru unele persoane este destul de important sa se uite la prognoza meteo pentru a stii cum sa se imbrace. Asa ca, mai jos voi descrie cele mai bune aplicatii meteo din anul 2020. Dar aproape fiecare aplicatie meteo presupune o serie de riscuri pentru ca acceseaza locatia ta si diferite alte lucruri pe care nu ar trebui. Aplicatii precum AccuWeather sau Weather Bug au accesat lucruri care nu trebuiau. Telefoane acum au incorporate aplicatii meteo, Iphone are The Weather Channel iar Android are Google Weather si nu sunt chiar cele mai sigure, daca vrei o siguranta maxima cel mai bine e sa accesezi vremea din browser fara nicio aplicatie. Dar pentru persoanele care vor sa aiba o aplicatie meteo, mai jos sunt cateva exemple.
The Weather Channel este una dintre cele mai bune si functioneaza atat pe IOS, dar si pe Android. Aplicatia ofera informatii despre vreme locale, zilnice sau chiar saptamana si o functie de “Feels like” care te anunta ce vreme este afara inainte sa te pregatesti sa pleci de acasa. Mai ofera alarme in caz de ploaie, radar de alergii sezoniere, riscul de gripa si chiar de COVID-19. Aplicatia este gratuita dar poti sa platesti 10 dolari pe an sau 1 dolar pe luna daca vrei functii mai complexe.
Weather Underground ofera informatii meteo despre zona in care te afli. Pe pagina principala poti sa vezi vremea actuala, sansele de ploaie sau vant, ce temperatura este si cum se simte. Daca apesi pe “mai mult” vei vedea care este umiditatea, roua, indice UV si focare de gripa. Aplicatia este gratuita, dar daca vrei mai multe functii trebuie sa platesti 20 de dolari pe an sau 4 dolari pe luna.
AccuWeather ofera date despre gradele reale de afara, temperatura de la soare sau de la umbra, indice UV, precipitatii sau sanse de vant. Poti sa selectezi daca vrei ca aplicatia sa te avertizeze daca trebuie sa te imbraci mai gros sau daca trebuie sa iti iei umbrela la tine. Mai include nivelurile de alergii, la polen, la copaci, la iarba. Ai posibilitatea sa verifice vremea fie din ora in ora, fie zilnic. Aplicatia este gratuita dar pentru functii suplimentare si pentru eliminarea reclamelor trebuie sa platesti 4 dolari pentru 10 zile de prognoza.
RadarScope costa 10 dolari si este dedicat de cei pasionati de meteo si pentru meteorologi, pentru ca ofera acces la date NEXRAD Level 3 care arata daca va fi furtuna, tornada si avertismente marine speciale.
Asadar, daca vrei cu ardoare sa iti instalezi o aplicatie meteo poti sa alegi din cele enumerate mai sus care sunt unele dintre cele mai bune si poti sa le folosesti gratuit sau sa platesti pentru functii suplimentare.