Cele mai bune aplicatii pentru iPad

iPad-urile sunt niste dispozitive foarte utile, accesibile si sunt potrivite pentru diverse activitati. Are o interfata usor de utilizat, foarte multe aplicatii, este potrivit pentru navigare web, citit, desene, vizionarea videoclipurilor, chiar si pentru munca. Anul trecut, tableta s-a dezvaluit ca se mai poate folosi si pe post de laptop, pentru ca i se poate atasa o tastatura, ceea ce o face sa fie mai utila. Exista cateva aplicatii care sunt foarte bune pentru iPad, iar daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Netflix este una dintre cele mai bune si populare aplicatii care este folosita pe un iPad. Permite vizionarea filmelor sau serialelor oriunde te-ai afla, avand ecranul mai mare decat un iPhone, ceea ce inseamna ca experienta este mai buna. Este o metoda simpla si pentru parinti, pentru ca le pot permite copiilor sa vizioneze diverse emisiuni pe Netflix cu ajutorul unui iPad, oriunde s-ar afla, pentru a sta cuminti.

Adobe Photoshop Lightroom este o aplicatie foarte utila pentru a editare poze, iar aceasta activitate o poti indeplini oriunde te-ai afla cu ajutorul iPad-ului. Are multe functii gratuite, multe dintre ele sunt premium si este utila chiar si pentru fotografii profesionisti. Actualizarea recenta permite utilizarea acestei functii pe un card de memorie.

Flipboard este o aplicatie unde poti sa gasesti multe podcasturi, stiri live si a fost lansat in 2010, fiind prima aplicatie din setul de aplicatii disponibile de pe primul model de iPad.

Amazon Kindle este potrivita pentru copii, pentru ca pot simti gustul lecturii prin cartile electronice si pot imbina ceea ce vor ei (tableta), cu ceea ce vor parintii (lectura). Castile electronice se pot cumpara de pe site-ul Amazon si vor aparea, dupa aceea, in aplicatie.

Procreate este o aplicatie de desen, iar cu ajutorul Apple Pencil se pot desena multe tablouri. Este indragita de pasionatii de arta, fie ei profesionisti sau amatori. Desenele se pot partaja ca fisiere Adobe Photoshop sau in alt format. 

Star Walk este o aplicatie care ofera multe detalii despre astronomie, poti urmari cerul, stelele, constelatiilor, planetele, iar aplica va genera detalii despre toate acestea. Cand vei indrepta tableta spre cer cu aplicatia deschisa, iti va aparea o harta cu stele, planete, sateliti, constelatii si altele, care se afla in locatia ta. 

Notability este potrivita pentru a lua rapid notite, fie scrise de mana, fie inregistrari, fie desene. 

Dute Display este aplicatia folosita pentru a beneficia de inca un ecran si este folosita pentru a creste productivitatea. Aplicatia nu are nevoie de cabluri, pentru ca functioneaza prin software.

Prin urmare, daca ai un iPad poti sa beneficiezi de aceste aplicatii, fiind unele dintre cele mai bune, unele fiind prezente inca de la debutul primei tablete.