Cele mai bune ceasuri de fitness din 2020

Pentru cei care sunt pasionati de fitness, pentru cei care face antrenamente zilnice, indiferent de tipul de exercitii, atunci cand nu ai un antrenor personal, cel mai bun antrenor poate fi un ceas fitness. Poate ca tu nu poti mereu sa ti cont cat timp ai facut exercitii sau nu poti sa stii cate calorii ai ars in urma unui antrenament, dar el va stii si iti va arata. Exista multe ceasuri potrivite pentru fitness, doar ca nu toate modelele sunt atat de bune si performante, iar daca ai nevoie de unul, in randurile de mai jos voi descrie cele mai bune modele de ceasuri de fitness din anul acesta. 

Fitbit Charge 4 se comporta ca un smartwatch, are multe instrumente potrivite pentru a-ti urmari antrenamentele zilnice, are GPS incorporat, asa ca nu ai nevoie de telefon pentru a merge sa alergi in parti pe care nu le cunosti, pentru ca poti folosi ceasul. In plus, mai are si optiunea de a plati, poti sa raspunzi la mesaje chiar daca ai un telefon Android. Fitbit Charge 4 costa 149 de dolari pe Amazon. 

Daca ai nevoie de un model mai ieftin, poti sa iei in calcul modelul Fitbit Charge 3 care costa 99 de dolari. Din pacate acesta nu are GPS si nici optiunile de a plati cu el, dar designul este similar cu Fitbit Charge 4 si are aceleasi functii fitness, plus o analiza a somnului. Bateria poate sa reziste pana la o saptamana cu o singura incarcare, in comparatie cu cea a Fitbit Charge 4 care rezista aproximativ 3 zile cu GPS-ul pornit. 

Xiaomi Mi Band 4 este un model foarte accesibil, costa 39 de dolari si chiar daca nu este atat de scump nu inseamna ca nu este bun. Are majoritatea functiilor de fitness pe care le au si modelele anterioare, un ecran tactil AMOLED care poate fi usor de vazut in lumina soarelui, poate fi urmarit ritmul cardiac si somnul. Durata de viata a bateriei este in jur de 2 saptamani si jumatate. El poate sa detecteze alergarea, mersul pe jos, pe bicicleta sau inotul, antrenamentul de pilates sau yoga. 

Apple Watch Seria 3 este un smartwatch, dar daca elimini toate caracteristicile de smartwatch este foarte bun pentru fitness. Toate rezultatele antrenamentelor tale pot fi pastrate, ofera multe functii de urmarire a antrenamentelor, de la antrenori pana la antrenamente zilnice de forta. Acesta costa 199 de dolari. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un ceas pentru fitness, cele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune si nu daca ai un buget foarte mare se gasesc si modele mai ieftine care sunt bune pentru urmarirea antrenamentelor.