Cele mai bune curele sport pentru Apple Watch

Apple este o companie care are dezvoltat si o nisa de ceasuri atat casual, cat si sport, care au o serie de functii utile, doar ca daca vrei sa ii schimbi cureaua, va fi o alegere mai dificila. Nu exista chiar atat de multe optiuni de curele pentru ceasul tau inteligent, dar atunci cand cauti curele trebuie sa stii ce dimensiune are ceasul tau. De retinut este faptul ca nu toate curele sunt comode, nu toate sunt la fel. Daca vrei sa iti schimbi cureaua la ceasul tau inteligent si nu reusesti sa gasesti cureaua potrivita, te invit sa ramai cu ochii pe randurile de mai jos pentru ca voi prezenta cele mai bune curele.

Apple Leather Loop costa 99 de dolari si se potriveste pentru ceasurile de 42 si 44 mm, din pacate nu exista curele si pentru ceasurile mai mici si se gaseste in culori de galben, negru, maro si turcoaz. Este o curea confortabila si durabila. Totusi, nu este o curea prea potrivita pentru exercitiile fizice sau pentru antrenamentele unde se transpira mai mult, ci sunt potrivite pentru exercitiile mai usoare.

Southern Straps Nylon costa 50 de dolari si se potriveste pentru ceasurile de 38, 40, 42 si 44 mm si exista modele de o singura culoare, dar si modele unde sunt cate 3 culori. Mai poti sa alegi si catarama care se potriveste cu ceasul. Aceasta curea este usoara si confortabila, deci se poate dormi cu ea pentru ca ceasul sa urmareasca somnul. 

Apple Sport Band costa 49 de dolari si se potriveste pentru ceasuri de 38, 40, 42 si 44 mm si se gaseste intr-o varietate de culori. Poate fi din metal sau din piele, doar ca nu sunt cele mai bune materiale pentru inot sau alergari, dar mai exista si cureaua din nailon care este foarte usoara si confortabila. 

Mintapple Milanese Magnetic Strap costa 80 de dolari si se potriveste pentru ceasurile de 38, 40, 42 si 44 mm si este o curea magnetica si se poate considera cea mai eleganta, doar ca nu este cea mai potrivita pentru antrenamente, ci este mai potrivita pentru birou sau ocazii speciale. 

UAG Civilian Silicone este o curea ieftina, costa 30 de dolari si se potriveste doar pentru ceasurile de 42 si 44 mm. Este o curea din silicon, este destul de groasa, deci poate sa fie destul de incomoda. Are un mecanism de fixare sigur cu orificiu si catarama. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o noua curea pentru Apple Watch-ul tau, doar ca pana acum nu ai resuti sa gasesti una pentru sport, cele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune curele, unele mai scumpe si altele mai ieftine.