Cele mai bune huse pentru Iphone 11 si 11 Pro din 2021

In momentul in care ai cheltuit o suma mare de bani pentru a-ti cumpara un telefon destul de scump, tinzi sa ai o grija mai mare de el, ceea ce presupune sa ii atasezi si o husa de protectie. Multe persoane isi doresc o husa care sa arata bine dar, in acelasi timp sa ofere si o protectie mare telefonului, de aceea aceste huse tind sa fie mai scumpe decat cele care sunt doar aspectuoase. Daca ai un Iphone 11 sau 11 Pro si vrei sa iti cumperi o husa de protectie, in randurile de mai jos le voi prezenta pe cele mai bune, asa ca fii cu ochii pe ele.

Speck Presidio Stay Clear costa 30 de dolari si este o usa transparenta, potrivita daca vrei sa se vada culoarea deosebita o telefonului si, chiar daca este transparenta si de obicei ele se ingalbenesc in timp, aceasta este rezistenta si nu se va ingalbeni. Ea permite incarcarea wireless si este foarte rezistenta.

Husele de la Otterbox costa 50 de dolari si sunt disponibile in mai multe culori si este mai subtire, pentru a nu face ca telefonul sa para prea gros. Este o husa eleganta, dar ofera si o protectie ridicata. 

Husele Gear4 costa 40 de dolari, disponibile in mai multe culori, fiind similare cu cele de la Otterbox si in interior au o captuseala de absorbtie. 

Spigen Ultra Hybrid costa 12 dolari si este o alegere potrivita in cazul in care nu vrei o husa scumpa, dar vrei sa ofere o protectie mai ridicata si sa arate bine. Este o husa de o grosime rezonabila, nici prea subtire, dar nici prea groasa. Husa transparenta se va ingalbeni in timp, dar fiind ieftina poate ca nu te va deranja sa o inlocuiesti. 

Speck Presidio Pro costa 40 de dolari si se gasesc intr-o serie de culori vesele, sunt mate si au o tehnologie antimicrobiana. Este o husa ce ofera o protectie mare si in acelasi timp este si subtire.

Husele Clckr costa 30 de dolari si au un suport ce permite telefonului sa stea in pozitia verticala fara sa il ti in mana. Sunt protectoare, au marginile ridicate. Se poate utiliza incarcarea wireless, doar ca va trebui sa ii acorzi o atentie mai mare cand plasezi telefonul pe suportul de incarcat.

Husele Mous costa 30 de dolari, sunt subtiri si au captuseala cu materialul AiroShock si sunt durabile, rezistente. Exista si un model care este din bambus. 

Prin urmare, daca ai un Iphone 11 sau 11 Pro si vrei sa imbini aspectul cu gradul ridicat de protectie impotriva zgarieturilor sau spargerilor, husele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai rezistente pe care le poti gasi pe piata.