Cele mai bune imprimante portabile pentru 2021

O imprimanta este foarte utila, doar ca unele sunt foarte mari, ceea ce inseamna ca nu sunt usor de transportat. Dar daca ai nevoie de o buna imprimanta portabila, pentru acest an exista o serie de modele de imprimante potrivite, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar o poti alege pe cea pe care ti-o permiti si care iti place. Daca vrei sa afli care sunt aceste modele de imprimante portabile, citeste randurile de mai jos.

Imprimantă portabila Brother PocketJet PJ-773 costa 513 de dolari si utilizeaza tehnologia termina fara cerneala, ceea ce inseamna ca singurul element de care ai nevoie este hartia termica speciala. Este usor de transportat avand 0,5 kg. Are Wi-Fi incorporat, dar are si un port mini USB. Viteza de imprimare este de 8 pagini pe minute, fiind una destul de buna, iar calitatea imprimarii este foarte buna.

Epson WorkForce WF-110 costa 297 de dolari, este o imprimanta color cu jet de cerneala, are nevoie de 4 cartuse mai mici decat cele obisnuite, iar rezolutia este de 5.760 x 1.400 dpi. Imprimanta se incarca prin USB. Viteza de imprimare este foarte buna, de 7 pagini pe minute, iar calitatea de imprimare are o rezolutie inalta. Are o greutate de 1,6 kg.

Canon Pixma iP110 costa 573 de dolari, vine la pachet cu baterii, un cablu de alimentare, ceea ce inseamna ca poti imprima, chiar daca esti pe drum. Are Wi-Fi, Wi-Fi Direct sau USB si accepta AirPrint, Google Cloud si Pixma Print. Are nevoie de 5 cartuse si imprima 9 pagini pe minute, iar calitate imprimarii este foarte buna. Cantareste 2,2 kg.

HP OfficeJet 200 costa 259 de dolari, are un compartiment pentru baterii, are o viteza de imprimare de 10 pagini pe minut, fiind o viteza destul de buna. Nu are un mod duplex, are Wi-Fi Direct si un port USB si calitatea imprimarii este buna. Are o greutate de 2,1 kg.

HP Tango X este o imprimanta foarte performanta, fiind dotata cu Alexa, are nevoie de alimentare, pentru ca nu are baterii, este mai grea decat celelalte avand 6,5 kg. Nu are scaner, dar are o aplicatie ce poate sa scaneze. Viteza de imprimare este de 11 pagini pe minut, fiind putin mai lenta decat celelalte. Nu are un port USB, pentru ca este wireless, adica are Wi-Fi si Bluetooth. 

Fujifilm Instax Share SP-3 costa 89 de dolari si este o modalitate ieftina de a imprima. Nu este un sistem cu cerneala si poate produce 4 pagini pe minut. Calitatea este foarte bune, culori sunt vii si este usoara, avand 312 grame.

Asadar, daca ai nevoie de o imprimanta portabila, acestea sunt unele dintre cele mai bune, unele mai scumpe, altele mai ieftina.