Cele mai bune jocuri PC in 2019

In aceasta lista vei gasi cele mai bune jocuri PC pe care le poti juca chiar acum.

Apex Legends

Lansat: 2019 | Dezvoltator: Respawn

Apex Legends este cel mai bun joc battle royale in momentul de fata. Peste Fortnite, ar spune unii. Harta este fantastica, sistemul de comunicare “ping” este o optiune pe care fiecare FPS ar trebui sa-o aiba de acum incolo, armele si miscarea sunt foarte distractive si este gratuit. Nu trebuie sa platiti nimic pentru a juca acest joc, cu exceptia produselor cosmetice. Nu este jocul pe care l-am asteptat de la Respawn, insa suntem multumiti de acesta.

Rainbow Six Siege

Lansat: 2015 | Dezvoltator: Ubisoft Montreal

Varul mai interesant al Counter-Strike. Intr-advar, Siege nu are detectarea ascutita a loviturilor si puritatea CS: GO, insa este un FPS mai accesibil si mai modern, care recompenseaza calendarul inteligent si munca in echipa la fel de mult ca si scopul. Modul de joc al lui Siege este rezultatul tuturor lucrurilor (personaje, obiecte gadget, harti elaborate și arme) care au fost adaugate in actualizarile jocului incepand din decembrie 2015, dar in cele din urma poti alege operatorii, punctele de pe harta si rolurile cu care esti confortabil. Ubisoft continua să sprijine Siege, cu un program de patru actualizari majore pe an si reparatii regulate.

Overwatch

Lansat: 2016 | Dezvoltator: Blizzard

Cu personajele sale colorate si lumea luminoasa si incluziva, Overwatch a adus lumea jocurilor shooter cu echipe de eroi la un nivel cu totul nou. Echipe din sase iau rolurile de DPS si vindecator pentru a lupta pentru anumite obiective, nu doar pentru cele mai multe “kill-uri”. Este un joc care recompenseaza lucrul în echipa. Iar cu un numar tot mai mare, de 27 de eroi, exista un personaj care se potriveste exact oricarui stil de joc.

Fortnight Battle Royale

Lansat: 2017 | Dezvoltator: Epic

Un joc care a inceput ca o imitatie sterila a PUBG a evoluat in Minecraft-ul jocurilor de shooter. Modul de joc al Fortnite este rezultatul unui obiectiv bun si al unei grafici superbe in mod egal. Cu actualizări ridicol de frecvente de la Epic, care introduc noi arme, capcane, unelte si alte iteme, Fortnite isi merita cu usurinta pretul si, mai ales timpul necesar pentru a stapani un astfel de sistem de cladiri obstructionat si neregulat.

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Lansat: 2017 | Dezvoltator: PUBG Corp. |

100 de naufragiati pe o insula abandonata  vor lua toate armele si munitiile pe care le vor gasi si vor lupta pana la moarte. Cel mai basic concept al unui joc de battle royale. In ciuda acestui fapt, PUBG a facut din acest gen fenomenul pe care il reprezinta in ziua de azi. PUBG este mai realist si are un stil mai putin de joc de arcada in comparatie cu Fortnite. Cea mai buna parte in legatura cu acest joc este faptul ca ii forteaza pe jucatori sa se miste si sa-si asume riscurile, deoarece un canal de forta scade mereu, se suprapune unul peste celalalt, pana cand iese un castigator din toata poivestea.