Cele mai bune jocuri platforma pentru Android

O lista cu cateva dintre cele mai bune jocuri de tip platforma pentru Android, ce include  side-scrolling-urile 2D, jocurile de explorare si aventurile stil consola.

Oddmar

Pret: Gratuit / 21 de lei

Oddmar este un joc de platforma suficient de bun pentru a realiza performante pe piata de jocuri de Android cu elemente originare din console. Dupa cum spune si titlul, jocul este despre Oddmar, un viking bufon, evitat de semenii sai, insa atunci cand acestia dispar dupa ce sunt inghititi de niste ciuperci magice (pe bune), el devine un erou care lupta pentru a-si salva neamul.

Jocul este suficient de simplu din punct de vedere al elementelor de baza: poti alerga, sari, si incerca sa nu fi omorati – insa Oddmar este departe de a fi previzibil. Imaginile sunt stralucitoare, pana la punctul in care adesea seamana mai mult cu un desen animat interactiv. Parcursul este plin de sefii giganti, nivele de labirint automate; si in ciuda faptului ca sunt disponibile si comenzile traditionale, valorile implicite sunt perfecte. Pe scurt, Oddmar stabileste un nou standard pentru jocuri de platforma pe mobil; iar pe Android, ai posibilitatea sa-l joci gratuit pentru primele cateva nivele.

See/Saw

Pret: 12 lei

See/saw sugereaza parcursul dificil, plin de probleme, care ii asteapta pe jucatorii sai printr-o nota din partea profesorului, care a condus o serie de teste: “Mori pentru a reusi”.

Probabil ca subiectii nu ar fi trebuit sa se inscrie pentru aceste experimente, avand in vedere faptul ca sunt inchisi in camere sigilate, cu tepe, lame de ferastrau si insarcinati cu colectarea de monede. Daca este vreun element de care jocul dispune in abundenta, acela este umorul negru, lucru de care iti dai seama ca unii pot fi atinsi doar prin uciderea subiectului si aruncarea cadavrului in directia potrivita.

Spitkiss

Pret: 8 lei

Spitkiss este  un joc de platforma cu elemente ale vechilor jocuri de arcada, in care poti incerca sa obtii lichide corporale de la un Spitkiss la altul. Acest lucru ar putea suna cam sumbru, insa Spitkiss este de fapt un joc dulce, pe stil de desene animate.

Spitkiss este extrem de frumos, mai ales pe ecranele mai mari. Grafica este vibranta, iar elementele de baza sunt usor de inteles. Pe masura ce parcurgi din ce in ce mai mult cele 80 de nivele ale jocului, rasucirile necesare pentru a castiga devin mai brutale, oarecum.

HoPiKo

Pret: 8 lei

In cazul in care ai jucat unul dintre jocurile precedente lansate de Laser Dog, PUK și ALONE …, vei stii exact despre ce este vorba in HoPiKo. Acest joc nu tine prizonieri. Daca i-ar fi tinut, cel mai probabil le-ar fi spart fata, inainte sa-i arunce cu usurinta. Prin urmare, HoPiKo, nu este un joc pe care il poti juca cu usurinta. Iti da acel sentiment de joc de lupta. In fiecare dintre cele zeci de nivele mici, trebuie sa sari de la platforma la platforma, in timp ce esti lovit de gloante si cutite si incerci sa nu mori. Numai ca moartea este peste tot si este foarte usor de intalnit la orice nivel.