Cele mai bune jocuri puzzle pentru Android

In cazul in care iti plac jocurile puzzle, iti prezentam o lista cu cele mai bune jocuri de acest fel pe care le poti instala pe gadget-ul tau Android.

Slydris 2

Pret: 8 lei

S-ar putea ca Slydris 2 sa iti aminteasca de Tetris, prin faptul ca plasezi blocuri intr-un put, creeand astfel linii solide care dispar, eliberand astfel spatiu pentru a construi mai multe blocuri, si tot asa. Cu toate acestea, in timp ce Tetris pe un display touchscreen este alunecos si aproape iposibil de jucat, Slydris 2 a redezvoltat elementele acestui joc astfel incat sa poata oferi utilizatorilor o experienta placuta cu un joc de tip Tetris pe un smartphone.

In timpul fiecarei runde, mai multe piese noi cad amenintator deasupra putului. Poti sa glisezi  orizontal doar o singura bucata – fie ca este in cadere libera sau ca a cazut deja. Trebuie sa-ti folosesti toate strategiile disponibile pentru a rezista cat mai mult in acest joc, sa te gandesti la cateva miscari pentru a produce reactii in lant care sa elibereze din ce in ce mai mult spatiu. Suna distractiv. Pe scurt, este unul dintre cele mai bune jocuri puzzle pentru Android.

Where Shadows Slumber

Pret: 21 de lei

Where Shadows Slumber este un joc care pune in dificultate utilizatorul inca din primul moment, astfel incat personajul principal al acestui joc este atacat de creaturi animale care ii doresc lampa, intr-un moment timpuriu al jocului. Este un joc care surprinde, avand in vedere faptul ca ai toate motivele sa te astepti la o copie a Monument Valley.

Jocul te provoaca sa-ti folosesti creierul mai mult in comparatie cu alte jocuri pe Android. Astfel, trebuie sa iti dai seama pe ce cai trebuie sa mergi pentru a iesi, adesea fortand jucatorul sa treaca printr-o gramada de situatii complicate. De asemenea, jocul impresioneaza prin influenta sa vizuala, parcursul extrem de interesant si capacitatea de a surprinde printr-un amestecul de frumusete si intuneric.

Gorogoa

Pret: 21 de lei

Gorogoa este inca un joc extrem de complicat. Jocul ia forma unei carti animate frumos ilustrate, cu parti ale jocului narand povestea acestuia; lucrul cel mai interesant este faptul ca aceste elemente nu par sa aibe legatura una cu alta, cel putin la prima vedere.

Trebuie sa gasesti legaturi intre toate elementele posibile pentru a ajuta personajul principal sa progreseze in naratiune. Desi la inceput, acest lucru ar putea necesita doar rearanjarea unor panouri, pe masura ce progresezi, va trebui sa asezi panouri unul deasupra altuia, sa le maresti, si alte lucruri de acest gen.

A spune ca acest joc este uluitor Gorogoa este putin spus. Cu toate acestea, este un joc minunat, tactil, unic, care te face sa te simti extrem de inteligent atunci cand reusesti sa-i rezolvi provocarile.

Chuchel

Pret: 21 de lei

Chuchel este un puzzle interactiv asemanator cu anumite desene animate distincte. Personajul principal, o minge de puf, nu vrea altceva decat sa obtina o cireasa, dar este rasturnata cu cruzime in secunda doi. Fiecare provocare de pe un singur ecran te ajuta sa gasesti o cale pentru a prinde cireasa respectiva. Cu un plus de umorul si inteligenta animata, evidente si in jocurile anterioare ale Amanita Design, Chuchel este o bucurie de jucat.