Cele mai bune mouse-uri

Daca ai un laptop, poate ca uneori touchpad-ul nu este prea receptiv, poate ca raspunde mai greu la comenzi, la atingeri si simt ca ai nevoie de un mouse care nu iti va mai da atatea batai de cap. Productivitatea poate sa fie influentata si de catre utilizarea unui mouse, asa ca daca nu ai reusit sa fii productiv poate este din cauza touchpad-ului si poate ca ar fi vremea sa iti cumperi un mouse. Unele modele au Bluetooth si iti permit sa te conectezi chiar si la 3 dispozitive sau aun un adaptor USB, astfel ca poti foarte repede sa il conectezi la alt dispozitiv. 

AmazonBasics Wireless Mouse with Nano Receiver are un finisaj soft touch si are un compartiment in baterie cu un slot pentru a pune nano-ul atunci cand nu este folosit si este mai sigur ca nu il vei pierde. Nu are Bluetooth, deci vei avea nevoie de un adaptor USB si se gaseste la pretul de 13 dolari. 

De obicei, mouse-urile care au Bluetooth sunt mai ieftine decat cei care au wireless. Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 este foarte confortabil, are un buton de lansare rapida a meniului Start, dar poate fi folosit si pentru alte functii. Acesta costa 27 de dolari.

Jelly Comb MS003 Dual Mode are atat un cablu USB, cat si Bluetooth si ramane la alegerea ta cum il vei folosi. Are un design special, care este conceput astfel incat sa intre in geanta, doar ca nu este chiar cel mai confortabil model. Are o roata de derulare care poate fi usor confundata cu un trackball. Nu are butoane laterale ca alte modele si costa 17 dolari. 

Logitech M510 Wireless se gaseste la 25 de dolari pe rosu sau la 23 de dolari pe albastru. Are 7 butoane programabile si poate asocia mai multe periferice folosind un microreceiver.

Logitech MX Ergo Wireless Trackball costa 98 de dolari. Asigura confortul la incheieturile mainii, are o balama reglabila care te ajuta sa iti menti mana intr-o pozitie comoda. 

Logitech MX Master 3 este o combinatie intre un mouse pentru jocuri, unul confortabil si fara fir. Are 5 butoane programabile, este confortabil are o derulare lina, precisa si mai rapida. Se poate utiliza fie prin Bluetooth, fie prin USB. Este un mouse destul de scump, costa 100 de dolari.

VicTsing Vertical Ergonomic Wireless costa 19 dolari, este un mouse ergonomic vertical cu un nano. Are 2 baterii AAA si se conecteaza cu un adaptor USB wireless. Este foarte confortabil, nu necesita timp pentru a regla si gasi butoanele.

Prin urmare, daca ai un touchpad la laptop care nu mai functioneaza sa de bine, iar productivitatea ta este afectata de acest lucru, poti sa iti alegi un mouse dintre cei descrisi anterior.7