Cele mai bune seriale din 2020

Din ce in ce mai multe persoane se uita la seriale sau au vizionat cel putin un serial. Este drept ca serialele provoaca dependenta, dar trebuie doar sa stii cum sa actionezi cand vezi ca devi dependent. Nu trebuie sa stai sa te uiti o zi intreaga, e suficient daca te uiti seara la cateva episoade, astfel incat sa iti faci si treburile, nu sa petreci o zi intreaga in pat la seriale. Asa ca, am identificat cele mai bune seriale din anul 2020 si daca nu le-ai vazut inca le poti cauta sa te uiti, dar nu uita sa nu preteci o zi intreaga la seriale, fa-ti si treaba. 

Incepem lista cu serialul Hunters. Jojo Rabbit, castigator al Oscarului de anul trecut, a aratat in serialul sau, Hunters, povestea Holocaustului, ceea ce i-a facut pe fanii serialului sa nu mai poata sa isi dezlipeasca ochii de la serial. David Well a scris serialul si a imbinat fictiunea cu terbila poveste care s-a petrecut in Holocaust. Se afla in America in anii ‘70 si povestea unui grup de evrei ca sunt vanati de un grup de nazisti. Este o parabola in care arata ca fascismul nu estet atat de departe de noi. Serialul este disponibil pe Amazon Prime Video. 

Al doilea serial este Sex Education. Este disponibil pe Netflix in care este vorba despre o comedie adolescenta familiara in care se explora probleme de maturitate si probleme sexuale. Printre actori se numara Gillian Anderson, Ncuti Gatwa. 

Feel god este o combinatie intre fictiune si autobiografie, intre comedie si drama. Este vorba despre o fata care este dependenta de lupta si se afla in recuperare. Fata se concentreaza pe relatia ei si pe relatia cu iubitul lui George. Este disponibil pe Netflix.

This Country este o comedie despre viata, monocumentara despre doi veri care traiesc intr-un sat din Cotswold. Aici se reprezinta viata ruruala pe care o au cei doi veri si despre luminile oraselor mari. 

In serialul Love is Blind sunt prezente personaje hetosexuale si care leaga conexiuni imprevizibile. Noi cupluri ajung sa forteze o relatie adulta adecvata si incearca sa comunice. Serialul este disponibil pe Netflix. 

In serialul Cheer este vorba despre o echipa de majorete a Colegiului Navarro. Acest sport este destul de dificil pentru incepatori, pentru ca se fac diferite trucuri periculoase. In ciuda dificultatilor acesta echipa face o treaba excelenta. Serialul ne arata cum se pregatesc majoretele pentru Campionatele Nationale. Este disponibil pe Netflix. 

Better Call Saul vine in continuarea serialului Breaking Bad. Jimmy McGill si transforma acum in grasanul Saul Goodman. Personalitatea lui Jimmy este acum schimbata si este disperat dupa iubita sa, Kim Wexler. Este disponibil pe Netflix. 

Asadar, daca nu ai vazut aceste seriale poti sa te uiti la ele, sunt cele mai bune ale anului 2020.