Cele mai bune suporturi de incarcare wireless

Daca ai un telefon nou, un telefon performant, lansat recent sau macar anul trecut, este posibil sa aiba functia de incarcare wireless. Acestea telefoane care au incarcarea wireless, nu vin in cutie cu acel suport, doar cu incarcatorul de perete si cablul, daca vrei sa beneficiezi de aceasta functi, va trebui sa cumperi suportul separat. Dar nu trebui sa iti faci griji pentru ca aceste suporturi nu sunt scumpe, se gasesc la preturi accesibile, avand preturi cuprinse intre 10 si 20 de dolari, fiind chiar suporturi foarte bune. Daca vrei sa afli care sunt acestea, daca vrei sa iti cumperi unul pentru ca au un telefon cu incarcare wireless, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

RavPower Fast Wireless Charger 10W costa in general 27 de dolari, dar exista un cupon de 10 dolari pe Amazon, asa ca il aduce la pretul de 17 dolari. Acest suport de incarcare wireless vine la pachet cu un adaptor de alimentare cu incarcare rapida, asa ca 17 dolari este un pret foarte bun.

Anker Powerwave Pad este un suport actualizat, nu este versiunea cea veche si costa doar 12 dolari. Vine in cutie cu un cablu micro-USB, doar ca nu are adaptor de curent, ceea ce inseamna ca pentru a folosi incarcarea rapida, de 7,5 W sau de 10 W, ai nevoie de un adaptor de alimentare care functioneaza cu Anker Powerwave Pad. De obicei, adaptoarele standard sunt de 5 W, iar telefonul se va incarca putin mai incet.

Mophie Apple este optimizat pentru Apple si a avut un pret de 50 de dolari, dar acum costa 20 de dolari. Este un incarcator de 7,5 W, fiind viteza maxima pentru telefoanele de la Apple, in timp ce, telefoanele Android pot sa se incarce cu 10 W.

Anker Powerwave Charging Stand are 10 W pentru Android si 7,5 W pentru Iphone-uri si se poate gasi la un pret de 17 dolari. Telefonul se poate incarca in mod peisaj sau portret, doar ca nu vine cu un adaptor de alimentare, dar are cablu USB-C.

Belkin Boost Up 7.5W a aparut pentru prima oara in anul 2018 si costa 50 de dolari, dar acum se gaseste la 33 de dolari. Dar se poate obtine si versiunea noua care costa doar 11 dolari la Amazon. Are incarcare de 7,5 W, fiind potrivit pentru Iphone si include un adaptor pentru incarcare rapida.

Acestea fiind spuse, daca ai un telefon nou care are functia de incarcare wireless, suportul de incarcare wireless nu vine in cutie cu telefonul, iar daca vrei sa beneficiezi de aceasta functie va trebui sa ti-l cumperi separat, dar poti sa alegi dintre modelele anterioare, fiin potrivit pentru Iphone sau Android.