Cele mai bune telefoane din 2020

Chiar daca anul 2020 nu a fost unul asa cum si-ar fi dorit toata lumea, producatorii de telefoane au incercat sa nu se lase afectati de criza produsa de coronavirus si au lansat fie telefoane 5G, fie telefoane pliabile, fie telefoane de top sau de buget. Dar un lucru este sigur, Apple si Samsung domina in continua piata. Dar pe langa acestea, se mai situeaza si Motorola si OnePlus. Daca vrei sa iti cumperi un telefon care s-a lansat in acest an, doar ca nu sti ce alegere sa faci, in randurile de mai jos voi prezenta cele mai bune telefoane ale anului, iar tu poti sa alegi telefonul care iti place mai mult. 

Iphone 12 a fost recent lansat si se poate cumpara la un pret de 799 de dolari. Este dotat cu un procesor nou, rapid si puternic, A14 Bionic, are 2 camere de spate, dar care realizeaza poze foarte bune, este 5G si tehnologia MagSafe ii permite sa se conecteze la alte accesorii. 

Samsung Galaxy S20 costa 800 de dolari, are un ecran AMOLED de 6,2 inci, are rata de improspatare de 120 Hz, functia de incarcare wireless inversa, este rezistent la apa si are 3 camere de spate. Daca esti dispus sa cheltuiesti mai mult, poti sa iei in considerare si celelalte 2 modele, Galaxy S20 Plus si Ultra. 

Google Pixel 4A 5G este lansat recent si va fi disponibil pentru precomanda incepand cu 19 noiembrie la un pret de 499 de dolari. Telefonul are o durata buna de viata a bateriei, camere de spate ce realizeaza poze foarte bune, are cel mai nou software. 

OnePlus 8 costa 700 de dolari si in seria 8 se mai incadreaza OnePlus 8T si 8 Pro. OnePlus 8 are un ecran AMOLED de 6,55 inci, rata de actualizare este de 90 Hz, este 5G si este rezistent la apa. 

Motorola Edge Plus costa 1,000 de dolari, este un telefon 5G, este dotat cu un procesor Snapdragon 865, are o baterie mare, ecranul este OLED si rata de actualizare este mare. Camerele au unele dintre cele mai bune specificatii.

Iphone SE se poate gasi la un pret de 329 de dolari, este dotat cu un procesor A13 Bionic, procesor pe care il are si Iphone 11, camera are multe functii de la Iphone 11, iar cei care prefera butonul Home vor fi incantati de acest telefon. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este cel mai scump si premium telefon de la Samsung. El costa 1,100 de dolari, este 5G, are S Pen, este dotat cu Snapdragon 865 Plus, are 3 camere de spate, incarcare wireless inversa si spatiul de stocare este de 128 GB sau de 512 GB.

Google Pixel 4A costa 349 de dolari, are o camera foarte buna, ecranul este de 5,81 inci, are mufa pentru casti, o baterie mare si un spatiu de stocare de 128 GB.