Cele mai bune televizoare din 2019

Desi inca este doar inceputul anului 2019, putem spune deja ca anul acesta va fi un an de top in industria de produs televizoare. Am surprins o prima privire la urmatoarele televizoare ce vor fi lansate in acest an la inceputul lunii ianuarie, la CES 2019, si am plecat impresionati de toate noile tehnologii pe care Samsung, LG si Sony le-au preparat pentru anul acesta. Pana atunci, sa aruncam o privire la cele mai bune televizoare lansate pana acum.

  1. Samsung Q90R QLED TV

Anul trecut, Samsung Q9FN a fost televizorul de top al companiei sud-coreene. A primit recenzii pozitive pentru calitatea imaginii, plus platforma sa inteligenta, cu suport Bixby si Samsung SmartThings. Cu toate acestea, televizorul respectiv a fost departe de a fi perfect, astfel incat au existat plangeri, legitime, cu privire la unghiurile de vizionare si al calitatii culorilor.

Samsung a luat in serios aceste critici, lucru care se vede si in Q90. Noul model are un unghi de vizionare net superior, iar culorile se vad mai bine. Q90 este capabil sa furnizeze imagini care pot concura direct cu un OLED, cu culori naturale, stralucitoare, negru apasat si umbre bine definite. De asemenea, poate depasi orice OLED atunci cand vine vorba de HDR, cu imagini care adesea iti taie rasuflarea in detalii si in domeniul dinamic.

Singurul lucru de criticat la modelul Q90 este faptul ca nu suportă Dolby Vision. Cu toate acestea, în toate celelalte privințe, Samsung Q90 este un televizor excelent, care duce QLED la un alt nivel.

2. LG C8 OLED

LG C8 OLED, disponibil in variante de 55 si 65 de inci, combină o calitate vizuala impresionanta, un set extins de caracteristici, un design atragator si o platforma de neegalat, pentru a oferi unul dintre cele mai bune televizoare pe care le-am vazut pana acum. Nu este la fel de luminos ca un televizor LCD, dar acel negru adanc ii da un plus de eleganta.

OLED C7 ofera cel mai bun raport pret-performanta al oricarui televizor ce foloseste aceasta tehnologie, in anul 2018.

3. Samsung Q9FN QLED

In urma unui debut slab, tehnologia QLED de la Samsung a avut cu adevarat nevoie sa vina cu un model care sa surprinda, in 2018. A reusit acest lucru, atunci cand a lansat QLED Q9FN QLED.

Pe langa faptul ca este cu mult mai stralucitor si mai colorat in comparatie cu modeulul din 2017, Q9FN QLED utilizeaza un sistem de iluminare complet diferit pentru a combate problemele de contrast ale predecesorului sau, apeland la iluminarea LED-urilor de pe margine. Panoul FALD functioneaza in tandem cu Samsung QLED Quantum Dots pentru a produce o imagine cat mai stralucitoare si mai colorata in comparatie cu aproape orice am vazut de la producatorul sud-coreean.

4. Samsung Q900R QLED TV

Avand in vedere ca multi oameni de abia au putut face rost de televizoare cu rezolutie 4K, nu ar fi un lucru deplasat sa te gandesti ca oamenii de la Samsung au innebunit atunci cand au introdus primul televizor 8K TV. Si totusi, desi este usor să fii critic cu privire la Samsung Q900R, acest televizor ne introduce intr-o noua era a calitatii imaginii TV.

Imaginile sale native 8K sunt incredibile, aratand aproape la fel ca in lumea reala – doar ca mai bine. Dar, cu atat mai mult cu cat lipseste adevaratul continut de 8K pentru viitorul apropiat, 85Q900R face ca toate sursele de rezolutie mai mici sa arate mai bine.