Filme populare in perioada coronavirus

Din cauza ca oamenii trebuie sa stea in casa fiecare isi cauta cate o activitate pentru a nu se plictisi si pentru a se relaxa. Vizionatul filmelor si a serialelor este una dintre cele mai populare activitati pe care oamenii inchisi in casa o abordeaza. In perioada starii de urgenta din cauza coronavirusului s-au remarcat cateva filme care au fost cele mai vizionate. Se spune ca drama din realitatea ar putea fi diminuata pentru un moment cu romantismul din filme si seriale, dar totusi au fost vizionate si filme de drama.

Filmul Emma (2020) este un film de dragoste, in care personajele au costume frumoase de regi si regine, sunt prezente cateva atingeri scurte de mana care sunt romantice. Filmul se poate viziona pe Apple Movies.

The Big Sick (2017) este un film de comedie in care umorul si dragostea se dezvolta intr-un model non-hollywoodian si este un film care chiar merita vizionat daca nu cumva l-ai vazut pana acum. 

Akira Kurosawa contine o serie de filme, iar daca esti un fan infocat al filmului, poti sa iti faci cont pe canalul Criterion pentru a vedea celelalte filme. 

Contagion este unul dintre cele mai vizionate filme din aceasta perioada. Filmul este din 2011, este un film de fictiune dar care contine o cercetare foarte bine elaborata si se prezinta cat de importanta este distanta sociala. Filmul poate intruchipa realitatea de acum din cauza coronavirusului. Filmul incepe prin a ne infatisa niste fapte care ne pot fi familiare, la noi a fost o pana de hartie igienica, la ei se manifesta prin jefuirea supermarketurilor. Virusul din film este mult mai periculos si mai letal decat coronavirus. 

The Platform este un film in limba spaniola, disponibil pe Netflix, in care se prezinta o poveste a luptei de clasa si un thriller. Locul filmului este “The Hole” (putul), care are multe etaje si sunt cate 2 persoane pe etaj. De la nivelul 0 pleaca o masa copioasa de care se bucura cei care se afla la primele etaje, iar pe masura ce platforma coboara, oamenii aflati la nivelurile de jos mananca doar ramasite. 

Alte filme care au fost cel mai vizionate in aceasta perioada au fost: Hercules, iar motivul pentru care a fost vizionat este ca Danny DeVito joaca rolul lui Phil si canta “One Last Hope”; Willow, pentru ca Val Kilmer joaca rolul lui Madmartigan, este un film distractiv, in care baietii buni castiga; Insula lui Nim, in care Jodie Foster este o scriitoare de aventura care se teme sa paraseasca a ei casa, iar Gerard Butler este eroul operelor sale. 

Acestea au fost cele mai vizionate filme din aceasta perioada, iar daca nu le-ai vazut te poti uita la ele cand esti plictisit sau cand vrei sa e relaxezi.