Fitbit Charge 5- zvonuri

Compania Fitbit este una dintre cele mai bune care realizeaza ceasuri inteligente pentru fitness. Cele de pana acum au functii foarte bune de monitorizare a sanatatii si de urmarire a antrenamentelor. Fitbit Charge 5 este urmatorul ceas care va trebui sa apara in decursul acestui an si deja s-au aflat cateva zvonuri despre acest nou model, iar fanii si-au exprimat si ei dorintele cu privire la functii si specificatiile care ar fi de dorit ca acest model sa le aiba. Daca vrei sa afli zvonurile despre ceas si dorintele fanilor, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Pentru ca pana acum ceasurile inteligente de fitness de la Fitbit se lansau in aprilie, este posibil ca si Fitbit Charge 5 sa apara tot in luna aprilie, dar in anul 2022, nu in acest an. Fitbit Charge 4 a avut un pret initial de 150 de lire sterline, ceea ce ne face sa credeam ca si Fitbit 5 va avea un pret similar cu acesta. Pretul acesta accesibil va face ca acest ceas inteligent de fitness sa se situeze intre Inspire 2 si Versa 3 care sunt modelele scumpe.

Pentru ca este destul de devreme pentru alte zvonuri, doar acestea sunt cele aflate pana acum. Dar voi continua cu dorintele fanilor.

Fitbit Charge 4 a fost primul model al companiei care a avut GPS, ceea ce este de dorit si la Fitbit 5.

Ceasurile inteligente de fitness de la Fitbit de pana acum au afisaj alb negru, nu color, ceea ce este o functie benefica in consumul de eenrgie, dar pare invechit in comparatie cu alte trackere de fitness de la Huawei sau Xiaomi, care sunt la fel de mici. Deci, se doreste ca Fitbit Charge 5 sa aiba un afisaj color, dar si cu o rezolutie mai mare, astfel incat ecranul sa fie mai clar.

Fitbit Charge 4 are functia de monitorizarea a stresului, dar acesta se face prin analizarea ritmului cardiac. De aceea, se doreste ca Fitbit Charge 5 sa aiba functia EDA, de monitorizare a stresului si ar fi o functie ce ar face ceasul mai special in comparatie cu alti concurenti.

Fitbit Charge 4 are functia de poate masura ritmul respiratiei si sa o verifici din aplicatie. Dar, aceasta functie merge mai departe la anumiti concurenti, prin faptul ca ofera sedinte de ghid cu privire la respiratie, deci se doreste aceasta functie si la noul ceas Fitbit.

Doar Fitbit Sense este singurul ceas al companiei are are ECG si este un instrument foarte util ce se doreste a fi prezent si la Fitbit Charge 5.

Asadar, doar acestea sunt zvonurile aflate pana acum si dorintele fanilor cu privire la functiile pe care doresc sa le vada la viitorul ceas de la Fitbit.