Gadget-ul care iti hraneste animalul de acasa

Ai si tu acasa un animal de companie si cand pleci de acasa iti faci griji ce se intampla cu el, daca este bine, daca a mancat, daca mai are apa? Daca te regasesti in acest caz este momentul sa te anunt ca exista o masinarie care iti hraneste animalul de companie si nu va mai fi nevoie de iti faci griji cu privire la mancarea lui. 

Gadget-ul se numeste Petnet si le permite detinatorilor de animale sa il controleze astfel incat sa le dea mancare animalelor sale printr-o aplicatie care se poate descarca pe telefon. Sunt convinsa ca vi se pare foarte interesanta si utila aceasta noua masinarie, dar la fel ca toate masinariile poate intampina defectiuni iar animalul tau de companie va ava de suferit cat timp tu nu vei fi acasa. 

Unii proprietari au spus ca animalele lor au murit de foame din cauza ca dispozitivul s-a stricat si nu s-a mai putut controla alimentarea cu mancare iar animalul nu a mai avut ce sa manance. O persoana declarat ca pisica sa a murit de foame si nici dupa o saptamana dupa moartea acesteia problema dispozitivului nu se remediase, deoarece alte persoane se plangeau ca au probleme cu hardware-ul. BBC a trimis un e-mail de atentionare si au avut surpriza de a primi inapoi cu o instiintare ca e-mailul nu a putut fi transmis.

Dupa ce s-au intamplat aceste evenimente foarte dureroase pentru stapanii animalelor de companie, Petnet a postat patru anunturi pe Twitter intre 14 si 21 februarie cu privire la problemele care au fost intampinate. Petnet are doua conturi de Twitter, dar cel oficial nu a mai fost folosit din data de 30 august 2019. Prima postare anunta faptul ca a fost intrerupt sistemul lor si ca detinatorii dispozitivului trebuie sa opreasca alimentarea. Dupa patru zile au spus ca vor reveni cu mai mult informatii cat de repede posibil. In 21 februarie au spus ca resetarea sistemului este in derulare. Din cauza disperarii, unii clienti le-au trimis diverse mesaje spunand ca nu au primit nici macar un raspuns. Acest dispozitiv are probleme inca din anul 2016. 

Potrivit datelor, firma Petnet din Sua a primit la fondarea sa 14,9 milioane de dolari. Dispozitivul pentru hranirea animalelor este vandut cu 222 lire sterline pe Amazon in Marea Britanie. S-au acordat note foarte mici in ceea ce priveste dispozitivul, o stea sau doua. Multii oameni au spus ca incercarea de a creea diverse masinarii pentru a rezolva cat mai multe treburi pot avea efecte negative, cum este cazul masinariei de hranit animalele. 

Prin urmare, daca ai un animal de companie si esti destul de mult timp plecat de acasa, incearca sa gasesti o alta metoda prin care animalul tau sa primeasca mancare, evitand dispozitivul Petnet, deoarece animalul tau poate avea de suferit.