Google Nest Hub Max Vs Amazon Echo Show 10

Google si Amazon sunt 2 companii concurente si unele dintre produsele care concureaza intre ele sunt ecranele inteligente, dar si boxele inteligente. Google Nest Hub Max este cel mai nou ecran de la Google si rivalizeaza cu Amazon Echo Show 10. Ambele dispozitive sunt noi si au functii noi, dar daca vei dori sa iti cumperi unul dintre cele 2 dispozitive poate ca iti va fi destul de greu. De aceea, in randurile de mai jos voi compara cele 2 modele pentru a-ti face decizia mai usoara.

Amazon Echo Show 10 costa 250 de dolari, este cel mai scump afisaj inteligent de la Amazon de pana acum, dar are o baza care poate sa roteasca ecranul, ceea ce inseamna ca poate sa urmareasca tinta chiar daca ea se misca si se muta dintr-un loc in altul si se roteste pana la 360 de grade. Are functii care se pot personaliza, inclusiv aceasta rotire se poate personaliza. Camera frontala este mai mare, este de 13 MP si ofera o calitate mai buna. Ecranul se poate folosi si pe post de camera de securitate si continutul se poate urmari din aplicatia Alexa. Cat despre calitatea sunetului, este foarte buna, astfel incat se poate creste volumul la maxim si distorsiunile vor fi atat de subtile, incat nu le vei sesiza imediat. Are senzori ce permit reglarea luminozitatii, dar si a temperaturii culorilor. Este dotat cu un hub Zigbee, deci se poate asocia cu usurinta altor dispozitive inteligente din casa.

Google Nest Hub Max costa 229 de dolari, are un ecran de 10 inci, are acelasi senzor de reglarea a luminozitatii si temperaturii culorii ca si Echo Show 10. Camera frontala este de 6,5 MP. Acest ecran inteligent nu se roteste, dar poate urmai subiectul daca se afla in raza camerei si se poate roti automat pentru a-ti cuprinde fata. Acest dispozitiv are o tehnologie care functioneaza pe post de deblocare faciala, la fel ca la telefoane. Este o metoda de confidentialitate si securitate foarte eficienta.Acest ecran inteligent nu este dotat cu un hub pentru a se putea asocia si cu alte dispozitive intelgiente din casa.

Nu se poate spune ca un dispozitiv este mai bun ca celelalte, se poate spune ca se compenseaza si au si cateva aspecte comune. Dar, daca preferi o siguranta referitoare la confidentialitate, poti sa alegi Amazon Echo Show 10 datorita obturatorului pentru camera. Interfata Google este mai usor de utilizat. Asta inseamna ca alegere va depinde de ceea ce iti doresti tu, ce afisaj inteligent vrei tu sa ai in casa ta, unul ce iti ofera siguranta sau unul care are o interfata usor de utilizat, mai ales ca preturile sunt asemanatoare.