Google Pixel 4A 5G- review

Luna trecuta a lansat Google cele 2 telefoane 5G, Pixel 5 si Pixel 4A. Dar conectivitatea la 5G nu este singura modificare sau, mai bine zis, singurul upgrade, au si o baterie mai mare, camera ultra-larga, ecran mai mare, procesor mai rapid, mai nou si mai puternic. Daca in zona ta reteaua 5G este disponibila, acest telefon chiar isi merita banii. Pixel 4A 5G costa 500 de dolari, cele 2 camere de spate realizeaza poze foarte bune, are o performanta mai mare. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest nou telefon de la Google, te invit sa citesti descrierea de mai jos.

Exista posibilitatea sa fii tentat a alegi Pixel 5 care costa 600 de dolari, dar cele 2 telefoane au multe specificatii comune, iar Pixel 5 are doar o rata de actualizare de 90 Hz, incarcare wireless si wireles inversa, dar au aceeasi camera, acelasi procesor, deci nu merita 200 de dolari in plus. 

Google Pixel 4A 5G are un ecran mai mare decat Pixel 5, are un ecran de 6,2 inci, in comparatie cu cel de 6 inci, are o mufa pentru casti, in timp ce Pixel 5 nu are. Ambele au un design mat fabricat din plastic, este mai subtire decat modelul de anul trecut, doar ca inca nu se simte atat de premium. Nu are rata de actualizare de 90 Hz, ci este de 60 Hz, ecranul este luminos si este vizibil chiar si sub razele soarelui. 

Atat Pixel 4A, cat si Pixel 5 sunt dotate cu procesorul Snapdragon 765G si chiar daca este un upgrade de la Snapdragon 730G al Pixel 4A, nu este mai rapid decat Snapdragon 855 de la Pixel 4. Cu toate acestea, este rapid si se descurca foarte bine in activitatile de zi cu zi. 

Pixel 4A 5G are incorporat o baterie de 3.800 mAh care este capabil sa reziste pana la 24 de ore la o singura incarcare, dar la o utilizare mai usoara, nu foarte solicitanta. In testul de redare video in mod avion a rezistat 22 ore si 30 de minute. Dar, telefonul are si un mod de economisire extrema a bateriei, care este capabil sa prelungeasca cu mult durata de viata a bateriei. Din pacate, Pixel 4A 5G nu are nici incarcare wireless si nici wireless inversa si are o memorie RAM de 6 GB, fiind mai mica decat cea a Pixel 5 care este de 8 GB.

Acestea fiind spuse, Google Pixel 4A 5G este un telefon bun 5G, are performante destul de bune, o buna durata de viata a bateriei, ecran mare si luminos, are o mufa pentru casti, fiind destul de dorita de unele persoane, deci isi merita banii.