Huawei MateBook X- review

Laptopul de la Huawei este subtire si are un ecran de 14 inci. Are un ecran luminos, culori precise, grafica Nvidia MX 150 si este realizat pentru a fi o buna alternativa pentru MacBook Pro. Este un laptop bun, doar ca are o camera web mai ciudata. Este potrivit si pentru editarea video si foto. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest laptop de la compania renumita Huawei, urmareste randurile de mai jos. 

Matebook X vine in versiuni. Una este dotata cu un Core i5 cu un spatiu de stocare de 256 GB si o memorie RAM de 8 GB si costa 1.200 de dolari si cealalta are un Core i7 cu un spatiu de sotcare de 512 GB, o memorie RAM de 12 GB si costa 1.500 de dolari. Dar daca 256 GB este suficient pentru tine si nu ai nevoie de un procesor mai puternic, poti sa alegi modelul mai ieftin. 

Cand vine vorba de design, compania a ales o camera web foarte ciudata, de stil pop-up, iar adaptorul este foarte mare. Camera se poate ascunde pentru a avea o mai mare confidentialitate, dar camera are o pozitie inutila. Poate ca ar fi mai bine daca ti-ai cumpara o camra web separata si un alt incarcator USB-C de 65 W, mai mic decat cel cu care vine in cutie. Are 2 porturi USB-C si unul USB-A. Are un ecran tactil de 13, 9 inci, o rezolutie de 3.000 x 2.000 pixeli. Are o luminozitate maxima de 544 de nits, dar daca dezactivezi setarea implicita a luminozitatii adaptive. 

Tastele sunt putin mai alunecoase, dar tastarea este confortabila. Are un Touchpad Windows receptiv si mare, doar ca este putin prea sensibil, chiar si cand este setata sensibilitatea minima. In butonul de pornire este incorporat un senzor de amprente. Laptopul are o constructie premium, este din aluminiu, doar ca zona din jurul tastaturii se simte ca plasticul. Difuzoarele se afla pe ambele parti ale tastaturii si sunt suficient de bune pentru un laptop mic. 

Este dotat cu un GPU Nvidia MC 150 care ofera o performanta ceva mai mica decat unul Intel si foloseste o versiune cu putere redusa, nu o versiune rapida de 1.468 MHz. Pentru ca are un chip mai lenta, durata de viata a bateriei este mai buna, asa ca laptopul poate sa reziste pana la 9 ore de utilizare.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop pentru activitati mai simple, dar si pentru editare foto si video si nu te deranjeaza camera web ciudata, Huawei Matebook X Pro este un laptop bun si poti alege din cele 2 versiuni de memorie si de procesor, in functie de ce activitati vei rezolva.