Inlocuire a bateriei la Iphone SE 2020

Cand vine vorba de a alege un telefon, durata de viata a bateriei poate sa fie un factor decisiv, pentru ca nimeni nu isi doreste un telefon care sa tina cateva ore, astfel incat pe parcursul unei zile intregi sa trebuiasca sa il incarci de 2 sau de 3 ori. Daca esti un utilizator al telefoanelor de la Apple, poate ca stii ca durata de viata a bateriei nu este un punct forte sau o specificatie cu care se poate lauda compania. Chiar daca a fost imbunatatita in comparatie cu cea a modelelor mai vechi, sunt alte modele de la alte marci ce la poate intrece la acest capitol. Daca bateria Iphone-ului tau s-a deterioarat, inseamna ca este timpul sa mergi la un service gsm sa i se inlocuiasca bateria, in cazul in care vrei sa pastrezi telefonului, iar daca nu mai vrei acel telefon, inseamna ca este timpul sa iti cumperi altul nou, poate chiar mai bun decat cel pe care il ai deja. 

Iphone SE 2020 a readus designul pe care il avea telefoanele companiei la inceputul succesului, mai concret, designul pe care il are Iphone 5. Daca modele dinaintea sa, precum seria Iphone X, au adus in ceea ce priveste designul modificari inovatoare, precum lipsa butonului Home, unele persoane nu putea sa se obisnuiasca fara acel buton, iar SE este dedicat persoanelor care vor un telefon mai mic, cu butonul Home si bun.Chiar daca are o singura camera, precum aveam telefoanele mai vechi, este foarte buna, avand multe dintre functiile pe care le are Iphone 11. Bateria este putin mai mica, ecranul are dimensiunea de la Iphone 6, are conectivitate LTE si portul clasic Lighting. Are corpul din aluminiu si se gaseste in alb, rosu si negru si ruleaza IOS 13.

Iphone SE are un ecran de 4,7 inci cu o rezolutie de 750 x 1334, are un raport de aspect de 16:9, ecranul este plat si protejat de Gorilla Glassc ce este rezistent la pete. Telefonul este dotat cu o baterie de 1.821 mAh, la fel ca Iphone 8 si a atins o medie de rezistenta de 59 de ore, ceea ce nu este un rezultat tocmai bun. Ruleaza IOS 13.4, ca Iphone 11, ceea ce inseamna ca va avea parte de inca 5 ani de actualizari. Procesorul Apple A13 ii ofera telefonului performante bune, astfel ca in testul de performanta Geekbench are un rezultat de 1334, fiind putin mai bun decat cel al Iphone 11 Pro Max.

Acestea fiind spuse, Iphone SE 2020 este un telefon bun, ce combina noul cu vechiul, avand o baterie care este predispusa problemelor de deteriorare si poate duce la inlocuirea sa.