Jocuri din 2020 pentru PS4

Daca esti un fan al jocurile pe PS4, poate ca ai vrea sa stii care sunt cele mai distractive jocuri ale acestui an. Chiar daca s-a anuntat ca PS5 va fi lansat pana la sfarsitul acestui an, inca sunt jocuri foarte bune pentru PS4 si in cazul in care nu vrei sa iti faci un upgrade anul acesta la PS4, se merita sa incerci jocurile pe care le voi descrie in randurile de mai jos. 

The Last of Us Partea 2 ofera o experienta destul de dura, de brutala, pentru ca in joc este vorba despre lupte, despre razbunare si este un joc destul de violent. Se spune ca aceste este jocul anului. 

Final Fantasy VII Remake este unul dintre jocurile care au oferit mai mult decat era asteptat. Si in acest joc este vorba despre lupte, iar sistemul lui este putin mai nou si ofera un echilibru bun intre nou si vechi. 

Sekiro: Shadows Die Twice poate fi jucat chiar si online si prezinta Sufletele Intunecate care sunt foarte convingatoare. Doar ca trebuie sa inveti cateva competente noi si la inceput va fi destul de dificil, dar se merita. 

God of War aduce un nou sistem de lupta si necesita si acesta un timp in care sa te obisnuiesti. Jocul aduce multe elemente noi de razboi si de lupte. 

Spider- Man este cel mai bun joc video in care sunt supereroi de la Batman. Este un joc video bine definit si merita incercat. 

Red Dead Redemption 2 a meritat lunga asteptare. Este un joc video in care detaliile sunt foarte bine surprinse. Este considerat a fi unul dintre cele mai bune jocuri video care a fost vreodata lansat. 

Assassin’s Creed Odyssey este un joc care dureaza destul de mult, in jur de 5 ore pana cand se vor deschide creditele, iar dupa aceea durata tine de cat de repede mergi, poate ajunge chiar si la 20 de ore. 

Apex Legends este conceput de echipa care este responsabila pentru Call of Duty 4: Modern Warfare, iar acest joc este unul bun, care te tine mereu in priza. 

Horizon: Zero Dawn este asemanator cu The Greatest Hits. Are o strucuta a unui misiuni extinse ca in The Witcher 3. Exista in joc niste dinozauri roboti rosii care au lasere. Personajele sunt imbracate ridicol, dar creeaza efectul de poveste. Se spune ca este cel mai bun joc de pe PS4. 

Bloodborne aduce cu el un univers nou, stilul de lupte este schimbat, este mai rapid, designul inamicilor este diferit. 

The Witcher 3 deschide o lume detaliata, misiunile sunt structurate foarte bine, iar cautarile sunt mai traditionale. 

Prin urmare, daca nu vrei sa iti cumperi PS5 care se va lansa pana la sfarsitul acestui an, jocurile de mai sus sunt unele dintre cele mai bune care se pot juca pe PS4.