Laptopuri bune de 15 inci

Daca ai nevoie de un laptop bun, care sa nu fie nici prea mare, dar nici prea mic, un laptop de 15 inci este exact la mijloc. Se gasesc si laptopuri mai ieftine, dar si unele mai scumpe, care o durata de viata a bateriei foarte buna, un procesor puternic, performante bune, spatiu de stocare suficient, iar unele au un ecran tactil, cititor de amprente, afisaj 4K si tastatura iluminata, dar altele nu. In randurile de mai jos voi descrie cele mai bune laptopuri de 15 inci, asa ca, te invit sa urmaresti descrierea ce va urma. 

Acer Aspire 5 costa 489 de dolari, este un laptop foarte bun si ieftin, este subtire, are performante decente, o durata de viata a bateriei buna. Are porturi USB-C, stocare interna si hard disk imbunatatit. 

Razer Blade 15 Advanced costa 2,999 de dolari, este un laptop destul de scump, dar este potrivit atat pentru munca, dar si pentru jocuri. Are performante foarte buna, durata de viata a bateriei la fel de buna. Daca vrei un model mai bun, poti sa optezi pentru modelul care costa 3.300 de dolari si care are un ecran OLED 4K, GeForce RTX 2070 Max-Q. Versiunea de baza nu are componente atat de puternice. 

Lenovo Yoga C940 este un laptop 2 in 1, ceea ce inseamna ca se poate folosi si pe post de laptop, dar si de tableta. Are un procesor Intel Core i7 cu 6 nuclee, grafica Nvidia GTX 1650 Max-Q. Performanta este destul de buna pentru un laptop 2 in 1, este un laptop subtire si flexibil. 

Dell XPS 15 9500 costa 1,300 de dolari, are un display IPS si un ecran 4K. Este dotat cu un procesor grafic GTX 1650 Ti si este suficient pentru editari foto sau video. Are 2 porturi Thunderbolt 3. Daca esti dispus sa cheltuiesti mai mult, poti sa optezi pentru XPS 17 9700 de 17 inci. 

Lenovo Yoga Chromebook C630 se gaseste la un pret de 630 de dolari, are un ecran tactil de 15,6 inci, 4K si este un laptop 2 in 1. Este din aluminiu, tastatura este confortabila, doar ca nu se pot rula cateva aplicatii Windows si MacOS. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 10 ore de functionare la o incarcare completa. 

Dell G5 15 5590 este un laptop cu performante puternice, componente de calitate, design subtire si usor, durata de viata a bateriei foarte buna si este potrivit pentru jocuri. Pretul sau incepe de la 1.000 de dolari. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop bun de 15 inci, poti sa alegi dintre modelele descrise anterior, care au performante puternice, durata de viata a bateriei foarte buna, design premium, unele laptopuri sunt mai accesibile, altele nu.