Laptopuri ieftine pentru jocuri

Daca vrei sa iti cumperi un laptop pentru jocuri, pentru ca te-ai saturat de cel pe care il ai, fie nu are puterea necesara, o placa grafica mai slaba sau alte caracteristici mai slabe, inseamna ca este timpul sa iti cumperi un laptop pentru jocuri. Dar, cu totii stim, ca laptopurile pentru jocuri sunt foarte scumpe. Daca banii sunt subiectul ce te ingrijoreaza, nu trebuie sa iti mai faci griji, pentru ca am gasit unele modele de laptopuri pentru jocuri mai ieftine, care iti pot fi pe plac. Daca vrei sa afli care sunt acestea, te ivnit sa urmaresti descrierile de mai jos. 

Dell G5 15 costa 823 de dolari. Seria G de la Dell este o serie mai ieftina de laptopuri pentru jocuri. Are o constructie foarte buna si un design placut. Se gaseste in dimensiuni de 15 sau 17 inci, este alimentat de procesorul AMD Ryzen 5 4600H, iar de grafica se ocupa Radeon RX5600M, oferind performante destul de bune.

Acer Nitro costa 670 de dolari si se gaseste in dimensiuni de 17,3 sau 15,6 inci. Este dotat cu un procesor AMD Ryzen 5 4600H, iar grafica fiind gestionata de Nvidia GeForce GTX 1650. Se pot juca jocuri la o rezolutie Full HD. Laptopul are un sistem de racire. 

Lenovo Legion 5/ 5i costa 940 de dolari, este alimentat de procesoarele AMD- pentru Legion 5 si Intel- pentru Legion 5i. Prezinta cateva modificari cu privire la designul sau fata de modelul anterior, plus schimarile interioare.

Dell G3 15 este similar cu modelul G5, avand componente similare, doar ca acesta este mai ieftin. Este un laptop usor si subtire si este combinatia ideala daca ai nevoie de un laptop pentru birou, scoala, dar care sa fie capabil sa se descurce si cu jocurile.

HP Pavilion Gaming 15 costa 1.637 de dolari si are o tastatura verde ce lumineaza, are un ecran de 15,6 inci, are ventilatia in spate si este dotat cu procesoare si placa grafica, componentele fiind capabile sa de descurce si cu munca de birou, dar si cu jocurile.

Acer Aspire 7 costa 2.260 de dolari, este alimentat de o placa grafica Nvidia GTX 1650, un procesor Intel Core i5 de a 10-a generatie, are un ecran de 15,6 inci si o rezolutie Full HD. Nu este la fel de subtire ca alte modele, Aspire 5 fiind un model mai subtire. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop pentru jocuri sau vrei un laptop atat pentru munca de birou, cat si pentru jocuri, doar ca bugetul tau nu este atat de mare, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc si modele mai ieftine de laptopuri pentru jocuri.