LG Gram 14- review

Cand vine vorba de cumpararea unui laptop, sunt multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare, printre care durata de viata a bateriei, performantele, rezolutie, transportabilitate, doar ca in zilele noastre nu mai este atat de cautata, avand in vedere ca multe persoane lucreaza de acasa. LG Gram 14 este un laptop foarte bun de tipul 2 in 1, deci se poate folosi si pe post de tableta si este potrivit pentru munca de birou si are o durata de viata a bateriei foarte buna. Pentru a afla mai multe informatii despre acets laptop, ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

LG Gram 14 se poate gasi la un pret de 1,297 de dolari, este un laptop subtire, are o greutate de 1,1 kg, este subtire si usor de transportat, potrivit pentru munca de avion, tren, masina si altele. Este fabricat dintr-un aliaj din magneziu si aluminiu, de aceea este asa de usor. Are un port Thunderbolt 3, 2 porturi USB-A 3.0, un slot pentru un card de memorie si o iesire HDMI. 

Are un ecran tactil de 14 inci cu o rezolutie IPS Full-HD, adica 1920 x 1080 pixeli, astfel ca ofera culori foarte bune. Are un touchpad precis, receptiv si neted, iar tastatura este confortabila si are iluminare din spate. Poate ca te va deranja la inceput pana cand te vei obisnui, faptul ca tastele enter si backspace sunt putin mai mici. Afisajul suporta si un stilou si laptopul vine cu unul la pachet. Nu ofera un sunet impresionant, dar cu o pereche de casti se rezolva aceasta problema. 

Este alimentat de un procesor Intel Core i7 de 1,8 GHz de a 10-a generatie, astfel se potriveste pentru scoala online, munca de birou, pentru afaceri si divertisment, in afara de jocuri. Are o memorie RAM de 16 GB si un spatiu de stocare de 512 GB. 

Durata de viata a bateriei este de 16 ore si 3 de minute la redarea video, astfel ca durata de viata a bateriei a fost imbunatatita in comparatie cu modelul de anul trecut care dura 12 ore si 35 de minute. Se incarca prin intermediul portului USB-C. Laptopul are un cititor de amprente ce este incorporat in butonul de pornire ce se afla in coltul din dreapta sus. Este receptiv si rapid. 

LG Gram 14 inci este un laptop foarte bun de tipul 2 in 1, dar pe langa un laptop bun pentru calatorii, mai poate fi folosit si pe post de desktop, fara sa mai fie nevoie sa cumperi separat un dongle. 

Prin urmare, daca ai nevoie de un laptop bun, mic, usor si subtire, care sa aiba o durata buna de viata a bateriei, LG Gram 14 este o alegere potrivita si se poate folosi la scoala, la munca sau divertisment.