MacBook pentru 2021

Apple a lansat o multime de modele de MacBook pana acum si chiar daca ai un model mai vechi sau vrei sa iti cumperi pentru prima oara un MacBook, exista cateva modele de MacBook potrivit pentru acest an. Fie ca ai un buget mai mic sau unul mai mare, vei gai un MacBook potrivit pentru tine si bugetul tau. Daca vrei sa afli care sunt acele modele de MacBook ce sunt potrivite pentru acest an, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Incepem cu MacBook Air (M1)  care costa 999 de lire sterline si este dotat cu procesoarele noi de la Apple, M1. Are o memorie RAM de 8 sau 16 GB, alaturi de un spatiu de stocare de 256, 512 GB, 1 sau 2 TB. Acest nou procesor este foarte puternic, ceea ce face ca acest model sa se apropie de performantele MacBook Pro de 16 inci. Are o lunga durata de viata a bateriei, rezista pana la 15 ore. Din pacate, acest model nu are un ventilator, fiind un dezavantaj destul de mare. Daca te saturasei de acel Tocu Bar, am o veste buna: nu se mai regaseste pe acest model. 

MacBook Pro 13 inci (M1) costa 1.299 de lire sterline, are un ecran mai luminos, rezolutia fiind tot de 2560 x 1600 pixeli. La acest model exista Touch Bar-ul si ventilatorul. Durata de viata a bateriei este mai mare, fiind de 17 ore. Este dotat cu acelasi procesor M1. Ofera performante foarte bune, se descurca cu o serie de activitati, fiind mai capabil decat un model Intel. 

MacBook Pro 13 inci (Intel) costa 1.799 de lire sterline. Acest model are aceleasi specificatii ca modelul cu M1, difera doar procesorul, care este Intel Core i5 sau i7 de a 10-a generatie. Memoria RAM este de 16 sau 32 GB iar spatiul de stocare este de 512 GB, 1, 2 sau 4 TB.

MacBook Pro 16 inci (Intel) costa 2.399 de dolari si este cel mai scump model. Este alimentat de Intel Core i7 sau i9 de a 9-a generatie, avand memorie RAM de 16, 32 sau 64 GB si spatiu de stocare de 512 GB, 1, 2, 4 sau 8 TB. Durata de viata a bateriei este de 11 ore. Ofera performante foarte bune, avand si o placa grafica de la AMD, doar ca la unele sarcini, MacBook Air il depaseste.

Acestea fiind spuse, fie ca ai un model mai vechi de MacBook sau vrei pentru prima oara sa iti cumperi unul, aceste 4 modele sunt unele cu care poti defila in acest an. Ce este drept, procesoarele M1 se descurca mai bine decat cele Intel, dar si acesta din urma este unul bun. Poti alege modelul care iti place si pe care ti-l permiti, pentru ca modelul Pro de 16 inci este foarte scump.