Microsoft amana lansarea Surface Earbuds pana anul viitor

Aparent, cei de la Microsoft au decis sa amane lansarea Surface Earbuds. Castile wireless de 249 de dolari, pe care gigantul tehnologic le-a dezvaluit in octombrie, nu vor fi lansate decat undeva prin primavara anului viitor, a declarat directorul de produse Microsoft, Panos Panay, intr-un tweet in cursul zilei de joi. Se preconiza ca lansarile pentru modelul de casti ar fi trebuit sa aiba loc anul acesta. “Dezvoltarea de produse se refera la urmarirea neobosita a acestuia pentru a corecta toate detaliile, ceea ce necesita timp … uneori mai mult decat ne-am planificat,” a scris Panay. “Pentru a ne asigura ca oferim cea mai buna experienta posibila pentru dumeavoastra, fanii si clientii nostri, Surface Earbuds se va lansa acum, in intreaga lume, in primavara anului 2020.”, a declarat Panay intr-o postare publicata pe contul sau oficial de Twitter. 

Poate e o mutare inteligenta din partea companiei americane, pentru simplul fapt ca devine concurenta din ce in ce mai acerba pe aceasta piata de accesorii. Powerbeats Pro, Apple AirPods si Galaxy Buds sunt doar cativa dintre brandurile concurente ale Microsoft Buds. Ca sa nu mai mentionez Google Pixel Buds, care au fost dezvaluite in cadrul evenimentului de lansare al Pixel. O concurenta semnificativa vine si din partea marcilor audio traditionale, precum Bose sau Sony si altele. Prin urmare, singurul mod in care aceste casti ar putea concura cu celelalte modele este cazul in care se depune mai mult efort in fabricarea acestora la cele mai inalte standarde. Ceea ce ar fi imposibil fara o amanare in acest sens, intrucat Microsoft are o multime de alte proiecte de care se ocupa in acest moment si care prezinta o prioritate mai mare fata de perechea sa de casti. 

Cei de la Microsoft a dezvaluit Surface Earbuds in cadrul unui eveniment ce a avut loc in luna octombrie, alaturi de telefonul sau Android Surface Duo cu ecran dublu si de noile tablete Surface Pro X si Surface Pro 7. Compania a spus despre aceste casti ca se potrivesc confortabil pe ureche si ca sunt extrem de accesibile la atingere si glisare. Lucru care iti va permite sa accesezi playlist-urile Spotify fara să vă atingeți telefonul (functie valabila pentru utilizatorii de Android). De asemenea, acest model urmeaza sa aiba si functii de traducere in timp real, cu suport pentru 60 de limbi. Microsoft a spus ca vor furniza, de asemenea, 8 ore de viata pentru bateriei de la o singura incarcare și ca carcasa de incarcare a acestuia (cu port USB-C) va oferi trei incarcari suplimentare.

Cei de la Microsoft au confirmat ca noile Surface Earbuds nu se vor lansa pana in 2020 si au declarat ca acestea vor avea mai multe specificatii de a caror dezvoltare sa se ocupe activ in cadrul urmatoarelor luni de zile. In concluzie, atunci cand este planificata lansarea acestora, ne putem astepta la o pereche de casti de top. Ramane de vazut daca vor fi mai bune in comparatie cu modelele pe care le-am enumerat mai sus, insa orice este posibil.