Monitoare ieftine pentru 2021

Daca ai nevoie de un nou monitor pentru a lucra de acasa, doar ca din pacate bugetul de care dispui pentru acel monitor nu este atat de mare precum ti-ai fi dorit, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc cateva monitoare bune la preturi accesibile, de sub 200 de dolari. Asa ca, daca te afli in aceasta situatie, ramai cu ochii pe randurile de mai jos pentru a afla care sunt aceste monitoare.

Monitorul LG 27ML600M-B FHD IPS FreeSync de 27 de inci costa 187 de dolari si este o alegere potrivita, mai ales daca obisnuiesti sa te mai joci cateva jocuri. Ofera o experienta de joc destul de buna, poate sa reduca estomparea miscarii, poate sa suprasolicite timpul de raspuns. Este un monitor care este foarte luminos, are un mod Foto destinat imbunatatirii preciziei culorilor, are un conector VGA pe langa cele 2 HDMI.

Monitorul Dell SE2719HR FHD IPS FreeSync de 27 inci costa 200 de dolari, este un monitor LED, fiind un avantaj, mai ales pentru persoanele care au adesea probleme cu ochii. Cadrele sunt subtiri, se poate inclina, doar ca nu se poate regla inaltimea. Are o gaura unde se pot gestiona toate cablurile. Rata de actualizare este de 75 Hz, timpul de raspuns este de 4 ms si are asistenta FreeSync, potrivita pentru jocuri si pentru videoclipuri. Rezolutia si luminozitatea ecranului nu sunt foarte impresionante. 

Monitorul BenQ EW2780 FHD IPS FreeSync de 27 de inci costa 178 de dolari, are difuzoare incorporate, are 3 intrari HDMI 2.0, are o rata de actualizare de 75 Hz, functia AMD FreeSync. Din pacate, nu accepta HDR si nu este foarte luminos, nu se poate inclina si nici ridica.

Monitorul Asus ProArt PA248QV costa 199 de dolari, are o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli. Exista si un model de 24 si de 27 de inci, are o buna precizie sRGB, are o rata de actualizare de 75 Hz. Are un hub USB si difuzoare. Se poate roti la 90 de grade si se poate ridica.

Monitorul Auzai ME16Z01 si afisajul portabil USB-C FHD de 15,6 inci costa 190 dolari, deci sunt 2 monitoare ce se pot conecta la o tastatura si la un mouse, se pot conecta prin USB-C sau HDMI, au difuzoare stereo si o iesire audio 3,5 mm. Precizia culorilor nu este atat de buna si nu sunt nici prea luminos, deci este recomandat sa se utilizeze in interior.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un monitor ieftin pe cat de repede posibil, acestea sunt cele mai bune monitoare ieftine, doar ca precizia culorilor si luminozitatea nu este punctul lor forte, dar au alte caracteristici care poate ca ti se par utile si interesante.