Motorola One 5G Ace- review

Motorola este o companie de telefoane care lanseaza telefoane destul de bune, unele de gama medie, dar altele mai slabe, dar se concentreaza pe mentinerea unui pret mic, atractiv. Compania tocmai si-a lansat cel mai nou model de telefon, fiind vorba despre Motorola One 5G Ace, care se gaseste la un pret de 400 de dolari. Daca vrei sa iti cumperi un telefon nou, dar nu vrei sa cheltui o avere pentru el, poate ca ai dori sa afli mai multe detalii despre cel mai recent telefon de la Motorola, asa ca ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

Motorola One 5G Ace are o greutate de 212 grame, fiind destul de greu pentru acest an, avand in vedere ca Samsung Galaxy S21 Ultra are o greutate de 229 grame, fiind foarte mare. Pentru ca este un telefon de gama medie, are spatele din plastic, nu din sticla, dar cu toate acestea are un design interesant si atractiv.

Motorola si-a dotat in ultima perioada telefoanele cu baterii foarte mari, iar acest nou model nu face exceptie, astfel ca primeste o baterie de 5.000 mAh, iar in utilizarea zilnica este capabila sa reziste chiar si 2 zile. In testul de redare video cu modul avion activat a rezistat timp de 24 de ore si mai avea 20% din baterie.

Ecranul este LCD si este destul de mare, are 6,7 inci, iar in centru se afla o perforare pentru camera frontala. Marginile si ramele nu sunt atat de groase, ceea ce ii confera telefonului o nota de eleganta. Rezolutia este Full HD+ si accepta HDR10. Luminozitatea maxima nu este atat de mare, ceea ce face greu de utilizat telefonul in razele puternice ale soarelui. Rata de actualizare este de 90 Hz.

Telefonul are 3 camere de spate, una principala de 48 MP, una cu un unghi larg de 16 MP, camera macro de 2 MP, iar camera frontala este de 16 MP. Camera principala are thnologia de imbinarea a pixelilor pentru a reduce zgomotul din imagine, dar si pentru a avea o luminozitate mai mare. Telefonul realizeaza poze bune in conditii bune de iluminare, dar in conditii slabe nu se descurca atat de bine. 

Motorola One 5G Ace este dotat cu un procesor Snapdragon 750G, are o memorie RAM de 6 GB si un spatiu de stocare de 128 GB si ruleaza Android 10, ceea ce este ciudat, pentru ca ar fi fost de dorit sa aiba Android 11.

Acestea fiind spuse, Motorola One 5G Ace este un telefon de gama medie, are specificatii bune si este o alegere potrivita in cazul in care vrei sa iti cumperi un telefon, dar nu vrei sa cheltuiesti o avere pentru el.