Ochelari audio si de soare pentru 2021

Pentru ca primavara se apropie cu pasi repezi, daca anul trecut nu ti-ai cumparat o pereche de ochelari de soare, dar si audio, poate ca este timp ca anul acesta sa o faci. Acest tip de ochelari este unul foarte util, imbinand 2 necesitati. Poate ca nu sti daca se gasesc mai multe modele de ochelari audio si de soare pe piata, dar exista cateva modele care sunt foarte bune, iar daca te intereseaza o astfel de pereche, ramai cu ochii pe descrierile de mai jos.

Bose Frames Tempo costa 249 de dolari, sunt rezistenti la stropi, au IPX4 si sunt renumiti pentru o foarte buna calitate a sunetului, performantele generale sunt foarte bune, se descurca excelent chiar si in timpul apelurilor si se mandresc cu o lunga durata de viata a bateriei. Ei rezista pana la 8 ore de redare a melodiilor si se incarca prin USB-C. Este o pereche ideala de ochelari audio de soare pentru biciclisti, pentru cei care alearga, chiar si pentru motociclisti si se fixeaza foarte bine, nu vor aluneca. Fata de modelul anterior calitatea sunetului este mai buna si chiar si la volum mare ele se descurca.

Amazon Echo Frames costa 250 de dolari, sunt dotati cu Alexa, sunt rezistenti la stropi, avand IPX4. Poti afla care este starea vremii, poti sa treci la urmatoare melodie cu usurinta, spunandu-i Alexei aceste aspecte. Ochelarii sunt usor si au un design interesant, dar seamana destul de mult cu o pereche simpla de ochelari. Functioneaza bine si in timpul apelurilor si pot sa reduca zgomotul eficient. Calitatea sunetului nu este chiar atat de buna, este doar decent, basul este destul de slab. Durata de viata a bateriei este de doar 4 ore de redare a muzicii, iar lentilele nu sunt colorate, deci practic nu sunt ochelari de soare, ci doar audio. Ei vin la pachet si cu o husa de transport.

Ochelarii audio Fauna costa 300 de dolari, sunt realizati in Germania, au IPX4 si se gasesc in cateva design-uri diferite. Se simt premium, au un design interesant. Ochelarii se incarca in carcasa lor prin USB-C. Calitatea sunetului este mult mai buna decat cea a Amazon Echo Frames si in timpul apelurilor se descurca destul de buna. Pretul mai mare se justifica prin faptul ca sunt mai premium decat celelalte modele, calitatea sunetului este mai buna.

Ochelarii Bose Tenor si Soprano costa 249 de dolari, au un design elegant, ambele au o durata de viata a bateriei de 5 ore jumatate si se incarca prin USB-C. Calitatea sunetului este buna si basul este destul de bun, dar nu este foarte puternic.

Asadar, acestea sunt cele mai bune perechi de ochelari de soare si audio pe care le poti cumpara in 2021.